23/04/2024 12:33 AM

Well.. korang dh baca tajuk tu kan? Ini lah dilema Mommy sejak akhir2 nih.. Y? Cite nya camnih.. Dlu, masa kita masih kemaruk dgn myspace, friendster, kita accept je anyone yg add kita kn? Kdg2, org yg kita x kenal tu, lg rmai dr org yg kita kenal. Hmm.. Scary..


Ye la.. Kalau kita kenal semua friendlist tu, xde hal. Ni yg x kenal, dia dh stalk everything pasal kita, & mana tau ada niat nk buat something kt kita, x ke seram tuh? Haish.. Haish..

So, this time, kt facebook, Mommy xkn dgn sewenang2nya accept anyone yg Mommy x kenal. UNLESS.. org tu pm Mommy & bgtau dr mana dia kenal & etc. Mommy akan pertimbangkan dan cuba mbuat keputusan sewajarnya. Huuuu..

Mommy juga, akan sentiasa pantau friendlists Mommy dlm facebook tuh. Kalau Mommy rs x perlu dh kawan dgn org tu [sbb x kenal sgt ke], so Mommy akan remove. Kejam? Well.. it’s for a good sake. Mommy xnak ada stalker yg punya niat x baik [smaada mengheboh2kan aktiviti Mommy kpd org lain yg akhirnya menimbulkan fitnah]. Dun tell me yg korang x pnh remove friend kn? Heeeee..

Anyway, if sesape yg cuba add Mommy dlm FB tuh, sila la pm Mommy & bgtau dari mana kenal & what’s ur link. So dat, Mommy leh accept u all.. ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!