plays.org

Main game online plays.org | Kadang-kadang, terasa juga macam nak main game kejap. Nak tenangkan fikiran dan rasa nak mengimbau zaman kanak-kanak dulu. Mommy bukanlah peminat game tegar seperti Daddy, tetapi kadang-kadang tu layan la juga. Berada di zaman teknologi sekarang ni dah menjadi sebahagian minat remaja dan budak-budak zamanContinue Reading

Hari tu katanya Adso bongsu. Tetiba ada lagi? Baca : Adso – Cukuplah Empat Serius! Mommy janji ini memang yang terakhir. Hihi. Milky, kucing terbaru yang Mommy jumpa pada 14 Sept yang lalu selamat menjadi anak bongsu kali ini. Cukup lah! Itu pun Daddy memang tak tahu langsung tentang MilkyContinue Reading

DIA BUKAN PILIHAN - BAB 2

“Jangan risau abang. Belanja rumah kita masih ada. Saya ada buat jualan sikit-sikit” Puan Jannah cuba memujuk suaminya. “Maafkan abang, Jannah. Abang rasa bersalah kerana tidak mampu sediakan keperluan kita sebaiknya. Abang..” sambung Encik Adam. “Jannah ok. Jom lah tidur. Abang belum rehat lagi dari balik tadi. Dah isyak?” PuanContinue Reading

DIA BUKAN PILIHAN - BAB 1

Buk! “Adoi.. apa ni?” Jasmin membuka penutup mata yang diikat ketika bermain permainan aci sembunyi. Mungkin ada yang tidak faham kenapa ia dipanggil aci sembunyi. Namun inilah permainan di kampung ketika itu. Yang mencari, cuma diletakkan penutup mata, yang lain cuba-cuba lari dari si pencari. Bezanya kali ini, Jasmin mintaContinue Reading

www.shehanzstudio.com

Bermula 7.9.2022, rakyat Malaysia tidak lagi diwajibkan memakai pelitup muka (mask) di tempat tertutup. Namun menurut KJ, tempat-tempat seperti hospital, klinik, ketika guna pengangkutan awam atau jika dijangkiti Covid, masih memerlukan kita memakai mask. Korang rasa macam mana? Pada Mommy, pemakaian mask masih penting selain untuk jaga kesihatan, kadang-kadang iaContinue Reading

EYE PRO VISION - SIAP 1 JAM, KEDAI CERMIN MATA VIRAL SUNGEI WANG, BINGKAI DAN CERMIN CUMA RM65.9

KEDAI CERMIN MATA VIRAL SUNGEI WANG | Korang baca tak berita hari tu yang Billie Eilish pergi Sungei Wang Plaza? Ye la.. kebanyakan artis mesti pergi tempat gempak-gempak macam Pavi, KLCC semua tu kan. Korang tengok rileks jer dia pergi Sungei Wang yang orang ingat macam biasa tu. Orang ingatContinue Reading

types of small business loans

SMALL BUSINESS LOANS | Business owners who need cash can benefit from a small business loan. It’s essential to choose the right type of loan. The wrong kind of loan could leave you waiting months to receive funds when you need them quickly. A small business loan meets a specificContinue Reading