Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla placerat vestibulum arcu, eu eleifend arcu cursus eget. Proin vitae neque eget mauris iaculis lacinia quis eu sem. Vestibulum nisl felis, aliquam sit amet consectetur nec, suscipit in massa. Fusce tincidunt enim at rutrum gravida. Mauris vitae tincidunt libero. Pellentesque accumsanContinue Reading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla placerat vestibulum arcu, eu eleifend arcu cursus eget. Proin vitae neque eget mauris iaculis lacinia quis eu sem. Vestibulum nisl felis, aliquam sit amet consectetur nec, suscipit in massa. Fusce tincidunt enim at rutrum gravida. Mauris vitae tincidunt libero. Pellentesque accumsanContinue Reading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla placerat vestibulum arcu, eu eleifend arcu cursus eget. Proin vitae neque eget mauris iaculis lacinia quis eu sem. Vestibulum nisl felis, aliquam sit amet consectetur nec, suscipit in massa. Fusce tincidunt enim at rutrum gravida. Mauris vitae tincidunt libero. Pellentesque accumsanContinue Reading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla placerat vestibulum arcu, eu eleifend arcu cursus eget. Proin vitae neque eget mauris iaculis lacinia quis eu sem. Vestibulum nisl felis, aliquam sit amet consectetur nec, suscipit in massa. Fusce tincidunt enim at rutrum gravida. Mauris vitae tincidunt libero. Pellentesque accumsanContinue Reading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla placerat vestibulum arcu, eu eleifend arcu cursus eget. Proin vitae neque eget mauris iaculis lacinia quis eu sem. Vestibulum nisl felis, aliquam sit amet consectetur nec, suscipit in massa. Fusce tincidunt enim at rutrum gravida. Mauris vitae tincidunt libero. Pellentesque accumsanContinue Reading

Salam. Kalau dulu, bahagian komen je kita boleh tekan lama-lama dan ada option untuk copy. Kalau nak copy status orang yang panjang berjela tu, kena guna pc untuk highlight text baru leh copy. Tapi tadi Mommy saja lah tekan lama2 kat status Mommy sendiri, tetiba naik option copy a text.Continue Reading

Salam   Jom join?   Syarat-syarat  mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau.  1. Folow blog irrayyan.com. Yang dah follow, terima kasih. 2. Letakkan banner giveaway irrayyan di atas pada permulaan entri. 3. Tajuk “Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh” dan linkkan ke entri ini. 4. Berikan url entryContinue Reading

Salam CATALYST : CHARME, EDP PERFUME DAN VCO ON SALE!! Betul sangat dengan peribahasa Hidup Segan Mati Tak Mahu. Macam tu jugak la Instagram business Mommy, @lihdaecloset tu. Hahaha. Bukan pe, asyik sangat kalau nak promote apa2, Mommy cuma guna Instagram personal Mommy, @myapilot. Yang business punya, jarang berupdate. AdoyainyeContinue Reading