25/04/2024 8:41 AM
Cite Sabtu lepas.. 03032012

Mommy & HD teman Daddy yang kena keje hari sabtu..

Mommy sengaja bia je dia nk buat apa pn. Nak tengok tahap lasak beliau..
Mommy cakap nk tangkap gambar atas kerusi. Beliau layan, cuma xmo tengok kamera plak!
Abeh lasak pn, beliau cuma suka main kunci kt laci2 dalam opis tuh.
Xde la lasak mana sangat anak Mommy nih. Xde la plak beliau tarik2 segala kertas2 fail2 ke apa.. Alhamdulillah…
Since Daddy asik panggil Mommy suh amek HD yang nak kaco Daddy [ngeh..ngeh], Mommy kasi sehelai 
A4 & sebatang pen biru untuk beliau tulis2.. Bijak.. Duduk diam & tulis.. Saje xnak kasi beliau boring, Mommy kasi lagi sebatang pen merah plak..
Main punya main, punya main, pusing2 sekitar opis, Mommy nampak HD mcm ngantuk je.. Kasi susu, pasang aircond sejuk sket, zzzZZZzzzz
Lama gak dia tdo..
Dah bangun tido, Mommy letak kt kerusi hadap PC lak..
Amboi.. dah macam orang keja…
Abeh limit tenang, beliau dah x tahan sbb x dapat kaco Daddy, akhirnya Daddy pn mengalah jua…
Haa.. amek! Daddy buat ‘keja’ guna HD
Daddy cakap nak ciau kul 5 lebih.. HD dah bosan sangat dah gamaknya. Sampai termenung dpn cermin. Merenung masa depan. Ngeeeee
Tengok kaki dia. Tegak je berdiri. Tersusun tapak. X bersepah. Hehehe.. Seorang yang disiplin nih. Alhamdulillah. Ngeeee
TQ for reading
Nak komen? Senang saje. Semua orang boleh komen tau. Yang xde blog, leh tick kt Name/URL atau jadi cik ANON..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!