23/04/2024 10:36 AM
Assalamualaikum
Mudah2an ini rezeki Mommy, selain rezeki cik Neena yang akan bertambah2 sebab dengan baik hatinya beliau buat GiveAway ni.

Amin
Nah pic gojes cik NeenaAnuar kita nih.

Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar!

Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika… Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!
Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-
– tidak perlu digosok
– material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)
– potongannya labuh menutupi dada
– membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur
BUKANKAH MUDAH???

Sebab tu Mommy tgk kak Neena sentiasa gayakan tudung instant ni selalu. Jangan x caye, tudung instant NaazneenFaiqa ni dah jejak Maldives lagi awal dari Mommy tau.
hukhuk.
Jeles mak!!

Mommy sebenarnya regular customer Pin2It kak Neena ni. So, memang pernah jumpa Kak Neena ni secara live gitewww. 1st time jumpa tu memang Mommy termenung sekejap lah tengok beliau.
Flawless & Sweet btoi muka dia ni! Dia pakai produk apa? Mekap apa dia pakai ni? Amboi sakan bulu mata dia.. lentik sungguh!Tu dalam hati ja la.. Hiii. Tapi jenis x reti nak pendam, so Mommy cakap jugak la depan2 “akak ni lawa laaa!” Kihkih

Ehhh.. ni bukan kategori bodek k. Ni ikhlas.

Mommy harap, bisnes Kak Neena ni akan sentiasa maju & rezeki sentiasa melimpah ruah. Adat lah sebagai seorang manusia, ada dugaan yang sentiasa Allah bagi. Nak tengok tahap iman kita tu goyang atau tidak dalam menghadapi dugaan tu.

Buat Kak Neena,

moga akak sentiasa ceria, bahagia bersama Encik Teman yang kacak iteww, pedulikan semua kata2 nista durjana derhaka yang mendengkis2 akak itew kerana yang dengkis itu semuanya SELEKEH. mihmihmih

Akhir kalam, Happy Birthday akak!

Bye2.

Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!