22/05/2024 10:07 AM
Assalamualaikum

Terlepas?
Day 1
Day 2

Untuk hari ke 3 nih, Mommy nak recall apa wishlist Mommy.

Kebanyakan wish sebelum ni dah pun dapat. So ini yang belum tercapai sebab kos agak mahal barangkali. Hihi

1) Noxxa Pressure Cooker
– bes nau kalau dapat nih.

– harga rasanya dah mahal skrg incl GST. demit!

2) Handphone

– nazak sangat dah Note 2
– dah dapat ganti. Daddy hadiahkan A7. Alhamdulillah

3) Travel luar negara

– doa2kan kami murah rezeki please
– tunggu anak2 besar sket
4) Nak tambah elaun mak abah di kampung
– ni memang niat sangat2 nih
– harap sangat cita2 Daddy tercapai kemudian indirectly impian Mommy yang ni tercapai.

5) Jadi Housewife

– sape xnak?
– lagi sekali, doakan cita2 Daddy tercapai (naik pangkat). Amin

Ye, Mommy x demand sangat. Setakat nih, itu je dulu.

Regards,
Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir
Important :
– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.
– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
– Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; YB Shehan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!