13/06/2024 10:53 PM

Diaper Bag Stylo | Kalau masa Mommy masih breastfeed, bagi anak-anak pakai cloth diaper dan masih menyusu botol.. memang segalanya kena bawa dalam 1 beg kalau keluar. Beg pilihan pula tak boleh terlalu kecil. Macam-macam nak isi. Air lah, susu lah, diaper lah, tisu basah, diaper mat. Haaa.. Banyak tu. Apa susah.. semua tu boleh sangkut kat stroller je. Tak pun.. suruh suami yang galas.

Dengan adanya diaper bag stylo dari Ethissa, suami takkan segan punya nak bawa.

Nah.. cuba korang tengok ni..

Diaper Bag Stylo

Smart kan??? Stylo habis.. Jatuh cinta betul Mommy dengan Skip Hop Chelsea Downtown Chic Backpack ni..

Kemas.. luas.. ranggi.. sesuai sangat dengan ibu-ibu yang mementingkan keperluan anak yang lengkap sambil bergaya dengan diaper bag stylo ini..

Penat nak menggalas? Jangan risau.. sangkut sahaja diaper bag stylo ni di stroller anak..

Haaa.. masih anggun bergaya..

Diaper Bag Stylo

Bahagian dalamnya pula sangat luas dan boleh letak pelbagai barang anak termasuk barang peribadi seperti wallet.

Mommy pada mulanya macam tak percaya, yang bag stylo ini ialah diaper bag tau..

Kalau ibu-ibu yang selalu ke luar kawasan atas urusan kerja, tapi dalam masa yang sama perlu bawa bayi, diaper bag yang sesuai perlu masuk dalam checklist anda kan??

Mommy akan pilih Vilah Bloom Sail Away Satchel – Midnight Voyage ini sebagai beg keperluan bayi.

Memang tak nampak macam diaper bag biasa yang kita pernah jumpa kan??

Diaper Bag Stylo

Betul tak cakap Mommy.. stylo!!

Bukan sekadar untuk bergaya, tapi ia sangat lengkap dan memudahkan ibu yang jenis ‘on the go’..

Tak rugi grab diaper bag stylo dari Ethissa ni.. Ingat stylo.. Ingat Ethissa..

Memandangkan Mommy dah takde baby lagi… tapi ada sorang tu masih manja macam Baby.. Mommy dapatkan dia Elodie Details Mini Backpack juga dari Ethissa. Kemas dan cantik serta selesa untuk letak segala keperluannya seperti botol air dan mainan.

Diaper Bag Stylo
Elodie Details Mini Backpack

Berbaloi grab.. Super stylo!!

13 thoughts on “TAK SUSAH PILIH DIAPER BAG STYLO.. DAPATKAN DI ETHISSA

  1. beg baby baru belum ada lagi, tengok yang ni rasa macam nak beli jer.. memang cantik giler beg ni…. tapi harganya tu ha…nangis tepi katil..sob sob sob..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!