13/04/2024 5:11 PM
Assalamualaikum.

Selepas batch pertama, Mommy buka batch ke 2 untuk sape2 je yang nak order buku ni hari ni sehingga diumumkan CLOSED ORDER..

 
TOLONG BACA SYARAT2 INI SEBELUM ORDER. TQ

Ramai PM saya tanya pasal buku nih. Saya boleh beri peluang untuk anda order. Tapi saya ada syarat ketat kali ni. Xnak, jangan order ok.

Tajuk : 300++ Resipi & Panduan Lengkap Pemakanan Anak.
Harga buku : RM15
Pos :
Semenanjung – RM6 (3 buah ke atas RM9)
Sbh/Srwk – RM10

Total : RM21 Semenanjung, RM25 Sbh/Srwk

p/s : ada pembetulan dari segi resipi dalam buku ini sebab makanan yang ditunjukkan x ikut umur yang sesuai (cthnya seafood di letakkan bawah 1 tahun, yang sebenarnya seafood cuma boleh diberi selepas 1 tahun). Saya dah create album REVIEW BUKU 300 RESIPI nih untuk kita sama2 discuss. Jangan lupa rujuk carta pemakanan anak mengikut umur.

Saya cuma terima transfer DARI MAYBANK ke akaun MAYBANK SAYA sahaja. Mintalah tolong kawan2 atau sesiapa shj utk bayar. No more from other bank KECUALI INSTANT TRANSFER. So fikir dahulu ya.

Kekeliruan bukti bayaran pernah berlaku jadi saya terpaksa tegas kali ni.

SAYA HANYA ADA AKAUN MAYBANK.
CASH DEPOSIT – BOLEH SEBAB BUAT KT ATM & TERUS MASUK KE AKAUN MAYBANK SAYA. TAPI PERLU BERI BUKTI BAYARAN (GAMBAR RESIT), ON DA SPOT LEPAS PAYMENT.
ONLINE (M2U) – SANGAT BOLEH SEBAB SAYA DAPAT NAMPAK NAMA ANDA. KALAU RAKAN YANG ONLINE, BAGITAU NAMA AKAUN RAKAN ANDA TU
BANK LAIN KE AKAUN MBB SAYA – NORMAL TRANSFER TIDAK BOLEH (YG TOLAK 10 SEN TU, SEBAB PERNAH BERLAKU KETIDAKJUJURAN), SO INSTANT TRANSFER SAHAJA YANG BOLEH.

Saya terima payment dari hari ni sehingga order diumumkan tutup.

Minat.. terus PM page ini & bayar.. Dan TERUS BAGI NAMA, ALAMAT & PHONE selepas beri bukti bayaran. Terima kasih.

Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!