25/04/2024 10:29 AM
Consultant tu salah satu nama jawatan sbg Ahli Tupperware Brands Malaysia. Kat sini, Mommy cuma nk cakap sepatah dua jer. Jadi ahli Tupperware ni sebenarnya x merugikan pn. Macam blogger lah, join Nuffnang, i’Allah leh dapat duit. N kalau jd ahli tupperware plak, bukan setakat korang leh beli barang up to 20%-25%, tp, korang leh dapat peluang melancong bagai. Pastu, korang sendiri pn rasa umah korang nampak cantik dgn tersusunnya set2 tupperware yg mmg kompem vogedebas itu.. 

Peluang beli barang2 murah up to 45% pun ada jugak klu korang join event pa pe yg dianjurkan Team Tupperware. So, nak rugi pe sgt? Kalau korang xnk beli utk diri sendiri, suh la mak2 ke, makcik korang ke, opismate korang ke, bli. Ala..mesti ramai yg nak punya. Harga ahli pn, cuma rm60 whole life. Leh dpt 3 biji tupperware set free lagi.. So? Tunggu pe lagi? Kalau sudi, join la.. Kontek saya kt sini.. ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!