29/05/2024 10:45 AM
Kul 12tgh mlm,1st June 2011,Daddy kejut Mommy yang dh nyenyak utk tgk hasil kerja tangan dia. Nice daddy!! tqvm

Di kesempatan ini, mula2 skali, MOMMY nak wish kt diri sendiri ‘HAPPY BIRTHDAY, SHEHAN!!’ heeee.. dh makin berumur dh mak budak ini. Heeeee.. Kalau habit Mommy yg suka wish HB atau HB2U semasa bzday seseorang, so, Mommy pn ada juga dapat wish yang sama kt FB.. ;p 

Since nk celebrate my bzday as Mommy, both Mommy & Daddy apply cuti. Heeee.. Mmg dah kebiasaan bercuti masa bzday. Cuma, this time, xde travel2 sbb 1st June 2011 falls on Wednesday. Like last time, masa preggy, celebrate dekat Melaka. ;p 
Bgn pagi, gosok gigi, mekap2, basuh poopoo Hannah Damia ticik itu, trus ke Klinik Azizah. [HD dah hampir sebulan selsema & batuk]. Adoiii… After that, sent her to nursery. Then, bermulalah journey kami berdua. DATING!!!!! N paling bes, nk tgk WAYANG!!! 
Mommy: Bes x hari ini, sayang? Kita dating berdua jer… 
Daddy: Mmg la bes. Tp, rasa x lengkap lah.. HD xde, rs missing.. ;p 
Mommy: Hmm.. btul lah.. Rs pelik, sunyi, ringan [sbb xyah dukung].. Xpe, hr ni kita focus kt movie. So, xde la rasa sunyi sgt. 
Daddy: Ok..
We decided to watch Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Mula2 plan nk wt marathon movie 2F2F. Tapi… cte tuh start kul 7.30 ptg. Mana boleh. So, juz watch lanun je lah kul 2. Sblm tu, rembat pashmina rm10 sbb xbwk sweater. 
Haaa.. tq to Miss Farahana Zainal Arashid utk gorgeous dress [bzday gift as well]. Hee.. I malu nk pkai sbb mcm seksi.. Tp, eden pakai inner, so idaklah nmpk seksi.. ;p 
Kul 5 ptg gitu, trus balik amek HD. Then, ktorg proceed to the real agenda. Hehehehe.. pegi One Utama.. window shopping. But surprise!!! Hubby hadiahkan handbag satu.. Haaa.. Nah kau.. ;p Hepi yang amat2 sbb hari tu dia ckp, Hard Disk 500gb tu as birthday gift. 
Tgk2.. Dapat lagi.. Kikikiki.. Bes gilos!!! Tapi, masa dcide nk beli tuh, I need to choose by my own. Yo laa.. Kang dia beli yg teman x suka, cane?? Punya la rambang mata sbb ada 2 di hati ini. Aduhh.. nak dua2 bley x, syg? Heeeeee. Sah2 la xleh.. kikiki. Klu tahap rm10 jer, leh la bli 20 bijik.. ;p. So, jadi la model handbag sekejap depan cermin tuh. Tgk kiri, tgk kanan. Aduh.. Dua2 lawa nih.. Adoi.. Tnya cik promoter parkson tuh, yg mana ok? Dia tnjuk yg kiri. Ttba, dgn selamber nya, teman tnya sorg mamat promoter bhgn lain, mana yg dia nmpk nice. Dia pn jwb kiri jugak. Aiyakk.. Daddy? Awal2 lagi ckp kiri.. So, inilah handbag kiri itu.. ;p 
Lps dpt, trus teruja nk pakai.. huhuhuhu… Lepak Sushi King kt bawah tu. Daddy ckp, nk g atm jap. Dtg jer, dia bwk sesuatu. Owh.. as usal, kek kot. Jeng2.. Tidak.. Jelly yg mcm cupcake. Ala2 gitew la.. Sedap gak.. ;p 
Owh..mengenai Sushi King ctu, Servis lambat, makanan ciput jer yg tinggal. Order pn, smpai 7 mnt kena tunggu. Muka pelayan yg mcm 3 hari x makan. Semua tuh buat kami makan beberapa plate sahaja. Huhh.. 
Apa pun, Mommy mmg gembira abeh hari itu.. ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!