29/05/2024 10:57 AM
Ohsem lah!! Mommy dapat peluang nonton this Movie pada 25/11/2011 yang lalu. Since takut tiket lambat dapat ke, sold out ke, so Mommy pegi time lunch untuk beli tiket. Sebelum tu dah rancang siap2 dgn Puan Ain utk take care of my lil HD while Mommy & Daddy nak dating tgk wayang. Hihihihihi..
Review Mommy simple saje:
  • Cte memang x boring [those yang follow movie nih kompem tau sebelum nih cte nih slow].
  • Jacob serius sgt kecewa dgn Bella. Muhehehehe.. Cian. Jacob, i kan ada. Muehehehe..
  • Nak kondem pasal Bella masa nak kawen: Rambut BURUK!! Hahahahaha
  • Baju kawen Bella super duper SEKSI. Igtkn nampak bontot terus. Heeeee…
  • Laki Bella, si Edward sporting abeh. Rilek jer bia si Jacob & Bella peluk2. Ala.. Omputih..
  • Honeymoon depa mmg bes gilos la… Suka la. Private gitu!!
  • Pintu umah kt tmpt honeymoon tu mmg lawo abeh!!
  • Ngeee.. Depa wat pa la sampai reban abeh katil.. Hahahahaha
  • Sies takut masa tulang Bella patah riuk. Kriukkkkk!!!
  • X puas. Nak tgk lagi. Pendek sangat lah…
Otw balik, call Puan Ain, tnya how HD. Ain ckp, petang td HD jatuh. Kaki dia cm lebam sket. Mommy tengah drive time tu [Daddy pegi ngan motor sbb dari tempat keje, trus ke MBO]. Bayangkan la Mommy drive cane ngan otak serabut tuh. Hmmm
Sampai umah, amek Daddy & trus g umah Ain. HD ada kt umah mak bapak Ain kt Melawati [bukan kt nursery]. HD looks ok aje. Kaki pn xde serius pn. Lega hati. Fuhhhh
Balik rumah, dia dah ngantuk2. Mommy p buli dia plak. Suh pakai shawl Mommy. Hehehehe
Setelah puas main2 ngan HD [Mommy tau dia cm merajuk sbb lama sgt tinggal dia], lantas HD pon lena selepas itu.
Punyala lama amek masa nak update pasal nih. Heeee
Nak review yang panjang berjela, leh tengok blog MAKBED nih. Ohsemm!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!