23/04/2024 9:52 AM
Hai semua.. hari nih Mommy nak let go Baju Kebaya yang Mommy beli kat Alor Setar masa hari raya tahun lepas. Sayangnya, Mommy xpernah pakai sebab bila pakai, Mommy rasa x sesuai ngan Mommy. Nampak TERLALU SLIM & honestly Mommy mmg xle jenis2 shape2 nih. Ngeh2.. Sedey kan? Tu la.. Berat xnak naik sangat. Sapa suh???
Baju kebaya [ke kebarung eh? buta fesyen], nih Mommy beli dengan hrga RM289. Fuh..kelam mata masa nak beli. Tapi, Mommy nak let go dengan harga RM250 [termasuk kos pos dah nih]. Xpe la. Since tersimpan rapi jer dalam plastik kat almari tu, Mommy xle la jual dengan harga terlalu murah. Sebabnya, x pernah pakai langsung. Buktinya? Nanti tengok la kat gambar2. Benang2 lebihan pn x terpotong. Ye la, sebab x pakai. Mmg xde masa la nak belek pon…Saiz M yer! Silap x amek S dulu. Adedeh..
Satu lagi, Mommy nak let go tudung putih Mommy. Terjaga rapi. Cuma ada manik bahagian bawah macam nak terkeluar sebab agaknya kes jahit jelujur je. Would be nice kalau buang terus. Tapi, Mommy kekalkan aje. So far, Mommy hanya pakai sekali. Disebabkan Mommy kurus [again] & tinggi, nampak macam labuh sangat. Ayomaa.. Sayang la. Xtau nak kasi sape. Baik let go aje. Harga Mommy letak RM23 termasuk pos. Masa Mommy beli, hrga RM40+. Gile mahal. Since masih cantik & xde pencemaran apa2, baik Mommy let go ajer..
Enjoice the pic..
2 items untuk dijual
Sepasang kebaya & tudung putih. Boleh dibeli berasingan.

Pandangan depan [tali ikat riben tu bukan jenis jerut ye. Plain gitu jer]

Saiz M

Pandangan bahagian bawah baju yang bersulam & punya manik2

Lengan baju yang menawan sulamannya
Jarak dekat [tengok..masih ada benang..nmpk sgt x dpakai..hee]

Inner baju kebaya
Pandangan belakang [berzip]

Kain bermanik juga.. [jenis pario]
Jarak dekat
Ok.. satu set baju kebaya nih Mommy nak let go cuma RM250 termasuk pos

*****************
Tudung putih RM23
Yang saya maksudkan jahit jelujur merujuk kpd bahagian bawahhhh sekali. Yang ada manik sebaris tu

Bahagian kepala
Bahagian depan tudung.. Cantik..
See..

Pandangan dari belakang [sebelum dibutangkan]
Selepas dibutangkan

Butangnya

Pandangan dari atas/side belakang

Jelas butangnya..

Bila disangkut..

Dari depan [kepala tudung x nmpk]

Sesuai gak untuk kakak2/emak2. Saya masih belum terbuka ati nak pakai labuh2. Heee.. Labuh tu, paras menutupi dada ya.. Heeee

aksi HD yang mencuba tudung ini. Of coz la labuh ngan dia sedangkan Mommy pn pakai labuh kan. Mommy angkat ltk atas bahu dia untuk menampakkn manik2 di bahagian depan tudung. Santekkk lagi..


Berminat? Sila hubungi Mommy sekarang.. Boleh PM Mommy kat FB jugak [x add pn xpe] ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!