24/05/2024 11:44 PM
Kejadian 24-3-2012
Sebelum checkout, pagi2 buta lagi pegi ke laut belakang Rumah Rehat Petronas [klik].
HD cm biasa, xmo ombak. Mau pasir saje..
Daddy belajar tebar jala. Mommy kata, ala.. lempar je la.. FIL tego dr blkg.. x boleyyyy.. ada teknik dia… heeee..
Breakfast HD.. Oat with Banana!!!
 
Lepas makan, Daddy suh Mommy plak temankan HD mandi kolam. Sbb Daddy pakai kain pelikat. Isk.. xkukuh lgsg alasan.Huuhuhu
X henti2 nak terjun.. Adudududu
 
Lepas tu, letih. Mommy yang patut letih. Haishhhh
Mommy saja xmo tdo sbb jap g dah nak checkout. Brg x bkemas lg. Bilik x bsapu lg sbb berpasir. Ye.. Mommy rimas kotor2
Selepas Checkout dari Rumah Rehat Petronas & puas mandi manda, Mommy, Daddy & HD plan nak ke Bukit Bendera plak. Mommy 1st time nk pegi nih. Hihihihi.. Jakun… Mengikut khabar cerita dulu2, katanya train bukit bendera mcm semut berjalan. Hehehehehe.. So, Mommy nak la pegi tgk cmne kan??
Tiketnya berharga RM8 dewasa.. With I/C of course. Kalau foreigner, mahal sket kot. Ngeeee
HD sudi melepak atas stroller jap. Dah agak lama tunggu train, baru dia nk turun. Masa dia nak jalan, dia tpegang sorg mamat nih. Mamat ni kata cute & trus dukung dia. Meraung la HD.. Hahahahaha
Dah boleh naik train. Sies laju. X macam zaman dulu kata Daddy. Sebab Daddy pnh dtg dah masa Form 1. Isk.. Bape tahun dah tu.. Skrg dah 28 tahun.. Dia datang masa umur 13 tahun.. Ish.. 15 tahun dah x dtg!!
Muka HD nangis dalam train sbb xnk duk dlm stroller. Hahahaha
 
 Ada org offer nak snap gmbr kami ber3. Wihuuuuu
Ngetest bendalah nih. Opkos Mommy amek HIJAU. eheheh. Masukkan koin 50 sen 2 ketul
HD nak gak..
 Daddy’s turn
HD.. ermmmm 
  
 Memang trademark!!
Bubble la plak dlm mulut tu..hish…cium kang!!
  
The Owl Museum. Harga tiket RM10. Since hari tu hari pembukaan, so FREEEEEEE!!
 
hd & her trademark. daddy folo.. agagagaga
What’s inside?
 Patung Owl ok. Harap maklum. Xde owl sebenar. Sebab ia bukan Zoo!!
 
 Lunch lambat giler. Harga nasi goreng biasa kat ‘food court pelik’ nih ialah RM5.
Harga nasi ayam errr.. RM5 gak kot. Lupa
Hahaha.. Teh ais & teh o ais x lupa harga. Total air nih RM4.50.. Wallahai
 Nape food court pelik??
Tempat makan & beli makanan kt B1
Tempat minum & beli minuman kt B2
Wah.. turun naik tangga..
HD layan timun sbb xmo dia kaco
  
 Lepas tu sambung jenjalan. Nak naik atas nih, kena tggl stroller jap kt bawah. Sebab anak tangga tu bnyk sgt nk panjat..
 
 
Nak balik Kedah naik feri! Yeay! Nak bawak HD utk pertama kalinya beliau! Hehehehe
Yes. HD over sleepy!!
Sampai kampung kul 8 malam gtu..
Masuk je dalam keta, HD trus zzzzzzzzzzZZZZZZZzzzzzzzzzzzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!