15/06/2024 12:24 AM
LIRIK RAYUAN PEREMPUAN GILA

Lirik Rayuan Perempuan Gila | Lagu trending di tiktok sekarang, yang diguna semula dalam satu template slow motion, yang menjadikan lagu ini sangat indah didengar. Namun, di tiktok, lagu ini diremix atau dipercepatkan dari rentak normal. Apa pun, lagu Rayuan Perempuan Gila nyanyian penyanyi dari Indonesia, Nadin Amizah ini berjaya buat pendengar jatuh hati.

LIRIK RAYUAN PEREMPUAN GILA

Maksud lagu Rayuan Perempuan Gila ini adalah wanita ini percaya bahawa dia seorang wanita yang mengelirukan dan sukar untuk dicintai. Jadi dengan bersungguh-sungguh dia terus merayu kekasihnya untuk terus mencintainya, walaupun dia mempunyai keburukan yang tajam.

LIRIK RAYUAN PEREMPUAN GILA

Pencipta Lirik : Nadin Amizah
Pencipta Melodi & Chord : Nadin Amizah dan Lafa Pratomo

LIRIK RAYUAN PEREMPUAN GILA

Menurutmu, berapa lama lagi kau kan mencintaiku?
Menurutmu, apa yang bisa terjadi dalam sewindu
Bukan apa hanya bersiap tak ada yang tahu
Aku takut
Tak pernah ada yang lama menungguku sejak dulu
Yang terjadi sebelumnya, semua orang takut padaku

Memang tidak mudah mencintai diri ini
Namun, aku berjanji akan mereda seperti semestinya

Menurutmu, apa benar saat ini kau masih mencintaiku?
Menurutmu, apa yang bisa dicinta dari diriku?
Bukan apa hanya bersiap tak ada yang tahu
Aku takut
Tak pernah ada yang lama menungguku sejak dulu
Yang terjadi sebelumnya, semua orang takut padaku

Panggil aku perempuan gila
Hantu berkepala keji membunuh kasihnya
Penuh ganggu di dalam jiwanya
Sambil penuh cinta diam-diam berusaha
Selalu tahu akan ditinggalkan
Namun, demi Tuhan
Aku berusaha

Memang tidak mudah mencintai diri ini
Namun, aku berjanji akan mereda seperti semestinya (uh-uh)

Memang tidak mudah mencintai diri ini
Namun, aku berjanji akan mereda seperti semestinya

LIRIK RAYUAN PEREMPUAN GILA

SOCIAL MEDIA NADIN AMIZAH

LIRIK RAYUAN PEREMPUAN GILA

Instagram : https://www.instagram.com/cakecaine/
Twitter : https://twitter.com/rahasiabulan
YouTube Channel : @nadin.amizah  
TikTok : https://www.tiktok.com/@amizahnadin

Sedap kan lagu ini? Korang rasa, siapa artis Malaysia yang boleh cover lagu ini? Mommy terbayang Zee Avi.

Korang dah dengar lagu dalam album Sitism?

Baca juga : Review filem Menjelang Magrib

4 thoughts on “LIRIK RAYUAN PEREMPUAN GILA

  1. dan selama ini saya pikir ini lagu Malaysia , ternyata penyanyinya dari Indonesia toh . saya sering dengar lagu ini di IG kak, tapi tak sadar siapa penyanyinya. saya pikir memang lagu dari negeri sebrang. tapi lama2 didengar, memang sedap. kayak addict

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!