Tue. Jul 16th, 2024

KAYANGAN DRESS | Oh i love this dress so much!!

Cantik tak? Harganya? Tak sampai RM100 pun. Hehe. Best!

Kayangan Dress nama diberi. Oleh Zefiks Collection, ig shop pilihan hati.

Banyak dah dress yang Mommy pernah beli dari brand Zefiks sebelum ini. Dress Basic tu pun Mommy dah ada 3 helai.

zefiks-dress-basic
ZEFIKS BASIC

Hiii.. Mommy selesa sebab cutting memang ngam dengan body. Materialnya sangat berkualiti. Selesa. Ada zip depan untuk memudahkan korang breastfeed. Tapi kena cover juga kalau nak breastfeed ya..

Hannah pun nak posing sekali.. Feeling princess. Ehehe..

Jangan risau. Design je macam kain belah di hadapan. Tapi tiada belahan ye.. Tetap tutup aurat. Heee..

Yang penting.. Daddy puji santekkk. Ahahah..

Tq Daddy.. Nak lagi 2 helai boleh???

By YB Shehan

YB Shehan merupakan penulis blog Mommy's Diary of Life (www.shehanzstudio.com). Merupakan bekas pelajar jurusan undang-undang di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIA) dan kini bergelar blogger sepenuh masa.

Related Post

2 thoughts on “KAYANGAN DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!