23/04/2024 12:35 AM
Ngeee.. lama x menaip.. banyak sangat benda tergendala untuk direkodkan dalam blog nih. Sebagai memori kebanyakannya..
My family in law datang selepas PRU13 (5.5.2013) sebab ada kenduri sepupu hubby malam tu. Ini dia Ariq Emir bergaya in Polo shirt. Hehe. Bought at Sogo RM50. Nasib baik sale.
Majlis start at 8pm.
Gambar lain dgn pengantin sebenarnya guna kamera Mommy. Nih sume snap pkai fon je. Huhuhu
MIL n FIL with cucuss
HD susah tul ar nak snap now. x sabo2 nak suh stand utk snap. Sure cepat2 lari. Grrr..
Us
Our table tapi MIL n FIL kena dok kt meja beradab makan dgn pengantin.
Tema dorg lebih kepada fresh flowers. Mommy rembat bunga2 orkid segar & letak kt toilet rumah. Ngeee..
 Kezen ialah si pengantin lelaki. Sham. Tahniah ye.
Pegi jelah mana pun, sure AE jadi perhatian. Hukhuk. Ini adalah kakak kepada Ruslan Aziz. Oh ya. Kakak kepada pengantin nih merupakan isteri Ruslan Aziz. Kenal idak RA tu? Hehehe
Pengantin pn tertarik ngan cik baby kita
Ini la dia RA tu. hehehe..
(ex husband Sheila Majid)
Semalam since cuti Selangor, we ols pegi IKEA. Beli tent utk playstation HD.
Ini rupa playstation HD skrg
Mommy tinggalkan HD n AE kt nurseri masa weols ke IKEA. So, balik rumah, pasang dulu n tunggu si kakak tu pulang.
Masa masuk tu, HD x perasan lagi ada tent nih. Mommy siap rakam lagi aksi beliau.
Sedih r dia x perasan pun.
Tapi, lepas tu baru dia perasan.
Seronok gile dgr ‘WOW! WOW! WOW!’ dia. Hehehehe
Tapi, beliau takut nak masuk mulanya. Hahaha.. Ada antu keeeee?????
yang si AE pulak. Ligat angkat montot dah sekarang. Walhal baru je 5 bulan 8 hari. Dah nak merangkak ke adik??? Cepat je jatuh tilam nih haa..
Dah ubah, jatuh gini la pulak. Huuuu
#agak cepat la jugak perkembangan AE
Tq sudi baca. Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!