Mon. Jul 15th, 2024

FENOMENA TUKAR DUIT RAYA

Salam
Uols dah start tukar dah duit raya?

Pilihan utama mestilah baru, wangi, keras & cun kekdahnya.

Kan? Kan?

So masa ni pekerja bank sangat2 lah dicari.

Kalau Mommy nih, kat opis ada sorang. Baru je mintak tolong tukar tadi. Worst case, kalau xde sangat, nanti mesti ada staff opis Daddy pegi bank jugak. So macam tu la selalunya.

So uols dah tuka? Dengarnya dah tak boleh since last week kan?

Tahun ni kena cut cost gila2 bab duit raya nih. Ampun dan maaf dipinta la yeerrr.

By YB Shehan

YB Shehan merupakan penulis blog Mommy's Diary of Life (www.shehanzstudio.com). Merupakan bekas pelajar jurusan undang-undang di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIA) dan kini bergelar blogger sepenuh masa.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!