23/04/2024 12:28 AM

Alhamdulillah. Dah sampai dengan selamat. Amazing. Ada free gift. Tq kak kemnrocky





Siap dapat signature lagi. Mahal woh signature nih. Hiii..

Kak kemn nih idola Mommy dalam seni tatarias rumah. Memang cantik rumah dia. Mommy siap simpan gambar2 n even print untuk jadi contoh. Hahah. Mintak halal ye kak.
Memang untung beli cd sufi cilik nih. Sebab ada free gift. Mommy dah g survey kedai. Rata2 dah kehabisan. Nyesal x beli dulu. Tapi, bila check ig kak kemn nih, dia siap ada bagi free gift. Pergh. Memang untung la..



Lah.. baru perasan lupa cite pasal cd sufi cilik nih. Sebenarnya Mommy tau pasal cd ni pn dari blog kemnrocky jugak. Anak akak kemn nih hafal semasa perjalanan dalam kereta setiap hari ke sekolah. Dengan juzu’ Amma pn akak kemn nih ada jual. Mommy start dgn cd nih dulu. Btw.. Mommy ada download satu zikir dari dalam cd nih kat youtube. Yang lain2 x jumpa la pulak. So Hannah dah boleh hafal “Zikir Maha Suci Allah”. Punya excited Hannah bila Monmy pasang cd nih kat dalam kereta tadi. Bukan main kuat dia zikir. Imagine kalau hari2 dengar kan?

Antara zikir & doa yang ada:


Sesiapa yang berminat untuk membeli CD Alunan Zikir Sufi Cilik nih boleh ke blog kak Kemn Azmaili nih.. ♡♡ http://kemnrocky.blogspot.com ♡♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!