22/04/2024 1:25 AM
Tempat shopping baju sekolah murah

Tempat shopping baju sekolah murah – “Dua hari pakaian seragam, dua hari pakaian sukan dan satu hari pakaian kokurikulum“, inilah garis panduan baharu yang ditetapkan oleh Kementerian Pendidikan (KPM) bagi sesi persekolahan 2024/2025 mulai Mac ini. Jadi, semestinya Mommy kena sediakan baju uniform sekolah tahun ini. Dah selesa sangat sebenarnya pakai baju sukan setiap hari kan. Apapun, kita mestilah kena ikut garis panduan baharu tu kan.

Tempat shopping baju sekolah murah

Sekarang ni memang fasa berjimat, mujur jugalah ada Bantuan Awal Persekolahan (BAP) sebanyak RM150 kepada setiap murid. Alhamdulillah. Jadi bila sebut tentang berjimat, Mommy sentiasa pilih Pusat Pakaian Hari-Hari seperti tahun-tahun sebelum ini disebabkan kualiti, harga jimat, promosi hebat dan juga one stop centre untuk semua kelengkapan sekolah. Pendek cerita, segalanya di sini memudahkan Mommy memilih dan jimat masa.

PUSAT PAKAIAN HARI-HARI

Pusat Pakaian Hari-Hari merupakan destinasi popular untuk pelbagai jenis pakaian, dari kasual hingga formal, untuk pelbagai peringkat umur. Mereka menawarkan pakaian berkualiti dengan harga yang berpatutan, menjadikannya pilihan utama untuk pelanggan yang mencari nilai terbaik.

Tempat shopping baju sekolah murah

MENGAPA PUSAT PAKAIAN HARI-HARI

Pelbagai Pilihan Pakaian

  • Dengan pelbagai jenama dan gaya yang ditawarkan, Pusat Pakaian Hari-Hari menjadi destinasi terbaik untuk mencari pakaian sekolah yang sesuai dengan citarasa dan keperluan anak-anak.

Harga yang Berpatutan

  • Promosi hebat sempena kembali ke sekolah sering kali ditawarkan di Pusat Pakaian Hari-Hari, membolehkan ibu bapa untuk mendapatkan pakaian berkualiti dengan harga yang lebih rendah dari biasa.

Kualiti yang Dipercayai

  • Meskipun menawarkan harga yang berpatutan, pakaian yang dijual di Pusat Pakaian Hari-Hari tetap mengekalkan standard kualiti yang tinggi. Ibu bapa boleh yakin bahawa pakaian yang dibeli akan tahan lama dan selesa dipakai.

Kemudahan Membeli-belah

  • Pusat Pakaian Hari-Hari sering terletak di lokasi yang strategik, menjadikannya mudah diakses oleh ibu bapa untuk membeli pakaian sekolah tanpa perlu melakukan perjalanan jauh.

Promosi Tambahan

  • Selain daripada promosi kembali ke sekolah, Pusat Pakaian Hari-Hari juga sering menawarkan promosi tambahan seperti diskaun tambahan, hadiah percuma, atau tawaran istimewa bagi pembelian dalam jumlah yang banyak.

CHECKLIST SENARAI PERALATAN SEKOLAH

Jom Mommy sediakan contoh senarai peralatan sekolah yang boleh ibu bapa beli di sini :

  • Baju sekolah / uniform
  • Baju pengawas / pra sekolah
  • Baju sekolah agama / Songkok
  • Tudung / anak tudung
  • Seluar sukan / baju sukan
  • Kasut sekolah / Stokin
  • Beg sekolah
  • Alat Tulis
  • Botol air
  • Lunch box
  • Inner wear
  • dan macam-macam lagi

TIPS PENJIMATAN LEBIH BANYAK

Rancang Belanja Awal

  • Buat senarai keperluan pakaian sekolah anak-anak anda dan manfaatkan promosi secepat mungkin untuk mendapatkan pilihan terbaik. Semestinya Hari-Hari adalah tempat shopping baju sekolah murah untuk anda.

Bandingkan Harga

  • Sebelum membuat pembelian, bandingkan harga di antara beberapa kedai untuk memastikan anda mendapatkan penawaran terbaik.

Pilih Kualiti

  • Walaupun harga yang rendah adalah menggiurkan, pastikan untuk tidak mengorbankan kualiti. Pilihlah pakaian yang tahan lama dan selesa untuk anak-anak anda.

Manfaatkan Diskaun Tambahan

  • Jika terdapat promosi tambahan seperti diskaun tambahan atau hadiah percuma, pastikan untuk memanfaatkannya dengan membeli dalam jumlah yang mencukupi.

ONLINE JER! JIMAT MASA DAN ELAK KESESAKAN

Bagi memberikan keselesaan kepada pelanggan dan mengelakkan kesesakan di cawangan Pusat Pakaian Hari-Hari, orang ramai juga boleh membeli secara dalam talian (online) sahaja melalui laman sesawang atau menerusi platform e-dagang terpilih.

Marilah Pergi Hari-Hari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!