23/04/2024 10:12 AM
Syukur alhamdulillah. Susulan schedule scan pada hari Sabtu lepas (04082012), Mommy ke Poliklinik Gomez, Ampang (bangunan depan Galaxie Ampang) pada pukul 830 malam.. Sebelum tu, Mommy berbuka puasa kat kenny Rogers Ampang, tapi x lalu sgt sebab terlampau letih. Letih mencari baju raya, tudung raya di KL hari nih. Dari pagi, ke OU untuk redeem keyboard utk Galaxy Tab 7.0 plus Mommy yang menang dari Samsung, memang bertuah. hehehe.. Kendian ke Al Humaira Contemporary utk beli anak tudung & shawl. Kendian ke Jln Tar yang rasanya mcm nak taubat xmo p dah. Rasa je la. X larat sungguh. Asik semput ja. huhu.. baru 5 bulan ja Mommy nih. heheh..
Anak tudung & shawl x smpai RM100 pn.. Ok la. Cuma x bnyk sbb dah abes kot..
Terserempak ngan Karl syafeq & S. Shahira. Ada sorg staff production tu ttba dtg kat Mommy & ckp ‘akak..jom join teka lagu lepas nih ngan dorg’
“gulp..xnak la..tima kasih..”
Trus Mommy lari. hiak hiak!!
Oh.. Inila rupa keyboard utk tab Mommy tu. Tab dah lama dh. hehehehe
Eh.. tajuk lain? Tu cte je apa jadi that day. hehehe..
Masa malam Mommy ke Klinik tu, ttba doc dah panggil kami. Eh.. Blum kul 9? xpe la..
Bila kat dalam, doc letak nama Mommy as Siti. Rupanya Nurse depan tsilap. Patutnya kena tunggu Siti tu masuk dulu sbb dia appointment kul 830. Tapi, sape suh lambat kn? hehehe..
Agak lama la scan. Sampai leh tgk gender. hehehehe
Jom tgk aksi Baby Adik..
xnak tunjuk muka.. tutup dgn both hands!
x lama kemudian..
baru nampak muka
Kendian..
Dia tunjuk jari dia. hehehe.. Guna telunjuk.. Bila tgk video, rasa cm nak nangis je. Hehehe
Next gaya
Silang kaki.. Amboi. hehehe
Last..
Dia menguap plak.. Hehehe
Mommy saja xnk letak gmbr gender beliau. Hehehe..
Let it be surprised!!!
Doakan Mommy & Baby Adik..
Tqvm

1 thought on “SCAN 3D & 4D BABY ADIK BERJALAN LANCAR

  1. 3d 4d scan malaysia, boleh refer http://www.3d-4d-scan-malaysia.com atau http://www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia untuk latest package ye … kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye … 5d scan>> HDlive juga available di ampang , boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas termasuk miss jezzlyn, miss celynn, miss shanice , miss ada , miss irene di facebook >> https://goo.gl/53vyFG … cuba klik link ni ye.. sebarang masalah semasa booking online sila sms 0176202933/0164383366 (SMS sahaja) , book sahaja bayar semua lepas scan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!