22/05/2024 10:24 AM

Terima kasih kepada semua yang sudi join PLAY-DOH GIVEAWAY BERSAMA SHEHANZSTUDIO.COM dan tahniah buat pemenang yang bakal Mommy umumkan sekejap lagi. Banyak komen yang Mommy terima mengenai “KENAPA SAYA NAK PLAY-DOH TOWN FIREHOUSE SET?”. Dan jawapan anda kebanyakannya amat menarik hati Mommy. Serius.

tahniah-pemenang-play-doh-giveaway-bersama-shehanzstudio-com

Macam yang Mommy cerita sebelum ini, permainan Play-Doh ini sebenarnya sangat bagus kalau dijadikan permainan anak-anak. Boleh elak gadget dan kekerapan menonton TV. Itu yang paling Mommy suka.

Dan banyak lagi kelebihan lain seperti mengasah kemampuan komunikasi anak, meningkatkan kemahiran imaginasi dan kreativiti anak dan dalam masa yang sama mengeratkan hubungan ibu bapa serta anak ketika bermain bersama-sama. Walaupun tak menang giveaway ini, Mommy sarankan kalian beli Play-Doh dan main bersama anak-anak. Anda akan rasa sendiri kelebihan bermain Play-Doh ini.

tahniah-pemenang-play-doh-giveaway-bersama-shehanzstudio-com

Ok berkenaan Giveaway.. Syarat yang Mommy wajibkan untuk korang jadi pemenang ialah korang wajib SHARE POST PLAY-DOH GIVEAWAY dan wajib letakkan hashtag #ybshehanplaydoh dan #playdoh60my di facebook masing-masing. Mudah betul nak menang percuma ye?

Kemudian Mommy suruh korang komen sedikit kenapa korang nak menang Set Play-Doh Town tersebut. Tanpa membuang masa, Mommy nak umum pemenangnya.. jeng jeng..

tahniah-pemenang-play-doh-giveaway-bersama-shehanzstudio-com

NINA MIRZA!

Tahniah buat pemenang. Tolong email butir-butir diri anda (nama, no ic, alamat, dan no telefon) ke alamat email Mommy (myapilot@yahoo.com).

Pesanan : Hadiah perlu dituntut di pejabat GO Communications.

Alamatnya ialah GO Communications, S111 & S112, 2nd Floor Centrepoint, 3 Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor.

Jika gagal tuntut, Mommy akan pass hadiah kepada nama yang lain ye.. Terima kasih.. 🙂

UPDATE

9 thoughts on “PEMENANG PLAY-DOH GIVEAWAY BERSAMA SHEHANZSTUDIO.COM

 1. Vavavaa…. nina menang! Yeayyy…..
  Rezeki dak Eilhan n yang suka buli mama dia ni… Birthday dia pun tak lama jer lagi..
  Alhamdulillah syukur…
  Thank you Shehan
  Muahhhxxx..!!
  .
  Eh! Macam bagi ucapan ambik arward Oscar lak gamaknya. Hahahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!