Tue. Jul 16th, 2024

KENAPA MOMMY JOIN CUCKOO?

PRINCE TOP.. PUNCA TERJEBAK DENGAN CUCKOO - EJEN PENAPIS AIR CUCKOO (4)

Jika buat sesuatu, kita MESTI ada target. Macam itulah juga Mommy dalam memilih untuk sertai team Cuckoo. Kalau dahulu, Mommy antara jutaan manusia yang melarikan diri setiap kali terserempak ejen-ejen penapis air, kini, Mommy tidak lagi. Mommy beri peluang. Mommy ambil sahaja setiap pamplet mereka.

Firasat Mommy, pasti mereka sendiri pun malu untuk menghulur. Risaukan penolakan (rejection) dari orang yang lalu lalang. Walhal, setiap mereka, punya BIG WHY dan IMPIAN ketika melalukan kerja tersebut.

KINI MOMMY FAHAM!

Bagi peluang.

Sebenarnya, Mommy dulu taknak langsung buka mata tentang kepentingan penapis air nih. Ye lah. Mommy fikirkan ekonomi juga. Kalau tak cukup nak bayar, macam mana? Mommy sanggup masak air. Haha.

Bila Mommy terbuka hati untuk jadi ejen penapis air Cuckoo, Mommy dah tahu, kenapa ramai yang jual. Pentingnya air bersih dalam kehidupan kita! Bukan lagi kehendak, malah ianya adalah KEPERLUAN sebenarnya!

KENAPA MOMMY JOIN CUCKOO

Antara alasan paling utama bagi Mommy, adalah seperti di bawah :

Kenapa saya join Cuckoo?

  1. Nak jana pendapatan lebih
  2. Nak bebas hutang
  3. Nak beri lebih keselesaan pada keluarga
  4. Nak capai hidup ‘Kebebasan Kewangan’ satu hari nanti
  5. Nak beli apa sahaja yang anak-anak minta
  6. Nak balik kampung
  7. Nak bercuti bersama keluarga selalu
  8. Nak ringankan beban suami
  9. Nak shopping puas-puas
  10. Nak tambah aset

Itu antara sebab dan target Mommy kenapa Mommy join Cuckoo. Mommy nak ubah hidup. Mommy dah penat!

Tetiba buat point macam buat nota sekolah pulak kan? Hahaha..

Berkenalan dengan orang atas (NM, NCM) dan juga NE yang lain, melalui Facebook dan Whatsapp, banyak yang Mommy pelajari.

Even NCM Mommy, Tuan Fadzli Rosli, Mommy dikhabarkan beliau 10 tahun++ lebih muda dari Mommy mempunyai pendapatan 6 angka sebulan per household. Fuh.. Merenung ke luar jendela bila Mommy dapat tahu. Bukan apa.. 6 angka tu! Macam-macam Mommy dah boleh buat! Allahu. Hebatnya anak muda.

NM Mommy pun tak kurang hebat, Puan Elle Mokhtar, pun muda dari Mommy. Dah nak hampir cecah 5 angka dah haaa. Mommy bila lagi?

Bila tengok kejayaan orang ni, Mommy rasa cemburu. Cemburu untuk jadi berjaya sekali. Apakah impian Mommy ini akan termakbul?

Again.. Mommy sentiasa letak 10 point utama tu sebagai doa wajib setiap hari. Mommy buat ini, sebab ini. Moga impian jadi kenyataan!

CUCKOO BUAT KEJUTAN FANTASTIC 5

Cuckoo memang penuh dengan kejutan! Selepas tajaan bersama untuk Gegar Vaganza 5, Cuckoo buat gila lagi dengan promosi terbaru.

> FANTASTIC 5 <

FANTASTIC 5 cuckoo

Dengan pembelian secara TUNAI mana mana produk Fantastic 5, anda layak untuk mendapat servis termasuk penukaran filter, penyelenggaraan serta jaminan produk secara PERCUMA selama 5 TAHUN. Best ke best?

Bukan sahaja percuma servis dan jaminan produk malah anda boleh mendapatkan penjimatan hampir RM2400. Jimat kan?

TAKDE CASH? Don’t worry.. Jom wasap Mommy >> http://ybshehan.wasap.my

KELEBIHAN CUCKOO - HARGA PENAPIS AIR CUCKOO 8
Follow : FB page @ybshehan.cuckoo dan IG @ybshehan.cuckoo untuk info semua produk Cuckoo.

p/s : Alhamdulillah so far dah recruit 3 orang NE. More to go!!

By YB Shehan

YB Shehan merupakan penulis blog Mommy's Diary of Life (www.shehanzstudio.com). Merupakan bekas pelajar jurusan undang-undang di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIA) dan kini bergelar blogger sepenuh masa.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!