18/05/2024 2:30 PM
Mommy really wanna go to Maldives.. Mungkin suatu hari nanti.. Teringat dlu masa dalam satu kelas [owh..Mommy lupa subject pe in law], kt UIA, this guy cerita pasal Maldives as if Mommy macam ada kat sana jer.. Giler bes.. Maldives nih kecik jer.. Perjalanan dari KL ke Maldives dalam 5 jam.. Haa.. apa mau buat? Hiii.. xkan nak tido 5 jam kot? Tp, Mommy mgkin x mustahil kot nak tdo. Heee.. Sbb mabuk. Kikikiki.. Kepulauan mereka terlalu indah. Menurutnya lagi, air laut kat sana tersangat jernih n jika nak ke pulau2, akan naik feri yang ‘laju’ tahap 70km/jam. Ok la kan feri? Hehehe.. Makanan kat sana pula xyah risau sbb most of them adalah penduduk Islam. My friend tu sambung lagi, klu nk keje kat sana, grad je nanti dari universiti & pulang ke sana, kompem leh dapat keje yg tahap tinggi giler dah. Heee… Ahh..terujanya nk ke laut.. Ingat zaman honeymoon kat pangkor dlu. Owh.. nice!!!
Below pictures: The Anantara Kihavah Villas are situated in the Maldives Islands and boast some of the most beautiful scenery of any hotel on the planet. Aside from the gorgeous ocean views, infinity pools and relaxing atmosphere there is also the world’s only underwater restaurant.

nice weyyy!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!