15/06/2024 8:54 AM
Nyanyi sket la uolls.. Hehehehe..
Tq for da wish & doa for me. Yeah.. Dah 28 tahun. Wihuu.. Anak pulak bakal 2 orang. I’Allah. Doa2kan Mommy ya. Rezeki tu.. Bukan senang nak dapat anak tau! Hehehe..
Untuk birthday Mommy tahun nih, Daddy treat 2 hari 1 malam di Genting Highlands. Daddy tanya nak hadiah pe. Mommy cuma nak sweater baru ja. Hehehehe.. So dapat hadiah advance la dari actual date [1st June is my birthday]. HD rasmi dulu hadiah Mommy. Hihihihi.. TQVM Daddy! Jasamu dikenang. ;p
Oh yes. Bukan Mommy je dapat sweater baru, HD pn. Hehehee.. Sweet anak Mommy.. ;p
Bergerak ke Genting dah tengahari dah. So, lunch siap2. Yang besnya, HD pn mcm tau je nak jenjalan, so dia pn bekpes banyak pagi tu. Oat semangkuk mix with pisang. Licin liau!! Hehehe.. Time lunch pn, makan nasi & sup ayam agak banyak. Akibatnya, ttdo kekenyangan sampai la naik atas Genting nun..
“Hannah, kiss Mommy!”
Xtau la pasepa Mommy xmntk Daddy yang pegi kiosk check in. Tetiba terasa nak buat sendiri. Pelik nih. Hehehehe
Masuk bilik. Ala.. Bilik standard. Harga promosi utk 2H1M ialah RM108 saje. Ok la tu utk peak season nih kan? Hehehehe
Lepaking @ Watson tunggu Daddy beli pain killer. Daddy migrain. Hmmmm..
 
Kejap mau pakai, kejap xmo pakai topi tu.
semua buah tu, ana yg punya la!
Keluar kejap je. X sempat nak snap banyak pn, ttba hujan. X syiok langsung sbb x rasa kesejukan kabus.. T_T
 
Mommy ajak balik bilik sebab dah x larat sangat. Tetiba pitam & rasa nak tido jer.. T_T
HD peneman while Mommy tido. Tapi, dia layan BoboiBoy ja..
Malam baru kua balik.. Nak dinner, cam kenyang je lagi Kenny Rogers petang tadi.. Kua pusing2 tgk persembahan bagai, kendian balik bilik sebab Mommy pening lagi. Ish..
Anak  borek, Bapa rintik. Hehehe
So, pasal topi, Mommy dapat buat 1 conclusion. HD x suka topi yang ada halangan atas dahi tu. Dia cuma mau flat cm atas nih jer.. Memang x buang langsung.. Hehehe

Kek? Mommy xnak. Nak yang nih jer!!!

Kul 12 tgh malam, Daddy kejut & wish kt Mommy. Suap strawberry tart tu. Kinda big jugak la tart nih. Memang x abeh malam tu. Sambung makan esok pagi. Hehehehe
&
This SPECIAL BIRTHDAY CARD..
rupanya Daddy & HD p beli time Mommy naik atas dulu. Dorang bagi alasan nak jenjalan lagi. Hehehe..
HD x abeh2 nak air..air..air.. ngeeee
“tolonglah Mommy, Hannah nak air”
Daddy & HD, terima kasih buat kalian. Mommy x minta benda mahal2. Cukuplah begini & Mommy dah bersyukur sangat2. Sekurang2nya, kita dapat bercuti & rileks minda. Terima kasih sayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!