13/06/2024 9:55 PM
Assalamualaikum.
ASAL USUL SHEHANZSTUDIO | Diari Cabaran BLOG SETIAP HARI SEPANJANG MAY bermula hari ini & akan tamat selepas selesai 30 soalan (30 hari)

Nama blog Mommy

Kadang Mommy sendiri naik kompius. Mana satu nama blog Mommy nih..

“Mommy’s Diary of Life”

 atau
“shehanzstudio”
haha. Nyata tajuk blog Mommy ialah “Mommy’s Diary of Life” dan URLnya ialah “shehanzstudio”

Tapi x kisahlah. Mana2 pun sama je. Kihkih.

Cuma orang lebih ingat “”shehanzstudio” kot sebab ada nama Mommy situ.

Dulu Mommy guna LOGO nih utk header Blog Mommy


eh.. macam2 kaler Mommy buat sampai xtau nak pilih kaler mana yg bes. Hihi.

Sila jenguk fanpage Mommy’s Diary of Life di SINI ya.

So, cerita di sebalik Nama blog Mommy ni bermula selepas Mommy dah jadi Mommy. Sebelum tu kurang aktif & lebih kepada sharing macam2 cerita lain yg rata2nya Mommy dapat dari email.

Once dah jadi Mommy, Mommy rasa macam kena fokus kepada life Mommy iaitu parenting. Tapi, banyak jugak la topik lain yang Mommy cerita dalam ni. Uols leh click kat SITEMAP di sidebar kanan blog ni.

Shehanzstudio tu pulak memang cita2 Mommy nak buka studio satu hari nanti. Nama ni direka masa Mommy still belajar kat UIA & buat my own ‘konon2’ studio sebab Mommy buat bisnes printing kat UIA dulu. Orang yang datang bilik Mommy tu ‘konon2’ masuk studio Mommy lah. Hikhik. Itu yang uols leh tengok Mommy ‘OCD’ sket bab2 deco & susun atur dlm bilik Mommy tu. Hikhik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!