22/05/2024 11:02 AM
Daddy kena outstation lagi sekali. Kuantan jugak. But this time, Mommy a bit worried utk dtinggalkn sbb b4 this pernah kena Brixton Hicks contractions. So, Mommy decide nak folo gak. Mana tau ttba sakit. Sape nak tolong? Dengan nak heret HD skali.. Oh no.. Must follow!!

Mommy pn ada 3 hari lagi cuti yang available utk tahun nih. Makanya, perlulah diambil kesempatan. Tapi, apply 2 hari je la.. Khamis & Jumaat.

Bertolak jam 5 pagi (1nov2012), berjumpa dgn ofismate Daddy yang lain & terus bertolak ke Kuantan selepas subuh di stesen minyak. HD terjaga dari tido around 7 sumting & stop kt RnR utk mandikan beliau.
Sampai di Stadium Darul Makmur around 9, sempat lagi usha2 kawasan. Ehehe.. Tengok dalam stadium tu la. Nice jugak!
Kendian, lepaking dlm hall while Daddy kena keja. Huk huk
HD dengan tab jer (umpan sbb xnk bising)

Tapi, lama kelamaan, mood dah makin hilang..
Mommy bawak turun bawah untuk view dalam stadium lagi sekali..
xde la dengar amukan keboringan sangat

Makan xnak. Susu dah 3 round.
Air panas dh nak abeh. Tinggal suku je.
Namun… walaupun susu cuma suku je..

Fuhhhh (lap peluh)
Sampai kul 2 tahan ngantuk!!!

Misi cari tempat berteduh
Kendian, terus ke hotel untuk check in.

View dari jauh..

Toilet awam. Ok. Comel!!

Lobi yang sediakan air. Ohsem!!

Bukan air kosong ok!!

Misi menggodek bilik

Dapat tingkat 5. Naik lif, harus touch ur card (room key), di lif. Only then baru leh tekan which level
(saje kasitau..ngeh2)

 posing wajib.. ;p

Kendian, view entire room plak.. Ala.. Nak wt watermark, malas plak. Hahaha

 
bathroom


whoaaaa!! (sila tutup mulut)


ok..


wardrobe pn complete with everything even iron & iron board.
Hotel nih mmg sesuai lah utk org yg dtg lepak sambil keje. Heheheh



Tapi ini menaikkan semangat honeymoon la plak.. hihihih

Posing sat!!
Sapa suh dapat pool view kan?? Ngeh ngeh..

Sementara HD tengah tido. Ngeh ngeh..
So, lps dh check in suma bagai, Daddy p keja balik.
Mommy?
Layan HD mandi bath tub. Nak p pool, awal lagi..
sat ja feeling2 bikini nih. Pastu togel lagi selesa. kahkah
Waktu petang, lps Daddy dh blk keja, turun bawah utk ke pool. Namun…
“maaf encik, kitorang dh nak tutup dah. Dah dkt kul 7 dah. Nak ltk klorin”
olorrrrrrrrrrr..
xpe la Hannah, sekali lagi la kita mandi dlm tub je. huhuhu
Kua untuk dinner. Kalau dtg Kuantan, adalah wajib mencari kedai Ikan Bakar. Antara kedai Ikan Bakar yang glemer ialah Ana Ikan bakar, Mail Ikan bakar, etc.

 Pakai tshirt Teluk Cempedak, matching anak & mommy. Daddy saiz x muat!! Grrrrr

Misi mencari kedai Ikan Bakar
Suggestion dari Awani Astro yang dtg ke Rapid Kuantan ptg td, ada satu kedai yang agak sedap. Xtau la kami ni betul atau x dalam mencari kedai tu (sbb dorg x bgtau nama kedai), redah je la.


Lepas tu, balik lah. HD pn asik amuk je. Letih sangat la tu..

Terjumpa kereta nih. Sempat lagi. hehehehe…
Tq sudi baca 1st day di Kuantan.
To be continued..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!