HD & KATIL BELIAU

Published on :

Yeah.. Mommy dah beli katil untuk HD kt 99Homes Wangsa Maju. Booking pada 04.02.2013. Mommy pernah cite kat SINI dulu. Tapi, penghantaran dibuat selepas raya cina. Tapi, dilewatkan lagi sebab Daddy xde hujung minggu selepas raya cina tu.. So, pada 23.02.2013, barulah kedai tu datang hantar. Sepagi kitorang tunggu, kul 4 baru sampai.. Hmmmm Ini […]

KAYU NASI KANDAR

Published on :

Semalam teringin nak makan nasi mamak. Daddy plak, as usual, setiap petang akan tanya, “hari nih nak makan apa?” Tapi, ada another soklan extra plak semalam “ke, makan luar?” Hehehehe.. Nak!! Lepak mamak!! Tengah sembang2 ngan kawan2 Mommy dalam whatsapp, Munie ada sebut Kayu Nasi Kandar. Cam bes je. Dah lama sangat x pegi. Dulu […]

3RD APPOINTMENT WITH DOC REGARDING RAISED ALP

Published on :

Susulan 2ND APPOINTMENT yang lalu, semalam (27.02.2013), kami sekali lagi perlu ke hosp untuk dapatkan result ALP Ariq Emir. Since Mommy sekarang nih dah pro menggunakan Boba 3G Carrier utk dukung Ariq, so ke hosp kali nih, mcm dah x perlu stroller. Kami dah bangun dari kul 530am lagi. Siap2 barang suma. Ajak HD ke […]

BELI BARANG ONLINE. ADA SUKA. ADA DUKA.

Published on :

Salam. Pekaba? Nak bagitau. Surat nih panjang. Jangan baca kalau malas. Hikhik. Eh..surat ke? Heeee.. Hari nih nak bebel je. Bebel tanpa gambar. Kalau ada gambar, nanti orang saman Mommy. Bila kena saman, Mommy xde duit nak bayar lawyer. Kalau Mommy guna kawan2 Mommy yang masih practice as lawyer, x boleh. Nanti conflict of interest. […]