Posted in Uncategorized

HD & KATIL BELIAU

Yeah.. Mommy dah beli katil untuk HD kt 99Homes Wangsa Maju. Booking pada 04.02.2013. Mommy pernah cite kat SINI dulu….

Continue Reading
Posted in Uncategorized

ALHAMDULILLAH.. ANAK2 MOMMY DAH BESAR

28.02.2013 Ariq Emir bin Haris Anuar dah genap 3 bulan [DOB 28.11.2012]   Hannah Damia binti Haris Anuar dah genap…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

KAYU NASI KANDAR

Semalam teringin nak makan nasi mamak. Daddy plak, as usual, setiap petang akan tanya, “hari nih nak makan apa?” Tapi,…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

3RD APPOINTMENT WITH DOC REGARDING RAISED ALP

Susulan 2ND APPOINTMENT yang lalu, semalam (27.02.2013), kami sekali lagi perlu ke hosp untuk dapatkan result ALP Ariq Emir. Since…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

INSTAGRAM

yeah..mine..as todate.. bajet retisss.. pffftttt

Continue Reading
Posted in Uncategorized

BELI BARANG ONLINE. ADA SUKA. ADA DUKA.

Salam. Pekaba? Nak bagitau. Surat nih panjang. Jangan baca kalau malas. Hikhik. Eh..surat ke? Heeee.. Hari nih nak bebel je….

Continue Reading
Posted in Uncategorized

BIG BAD WOLF! START TOMORROW!!

28 February – 4 March 2013 Big Bad Wolf Fire Sale 1 MORE DAY TO THE BIG BAD WOLF FIRE…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

3 KEMBAR

COMEL X? KEMBAR X SEIRAS, MAK LAIN, BAPAK ASING.. muheheheeh Mommy saje collagekan gambar nih sebab ketiga2 punya baju yang…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

LABELKAN EBM ANDA

Anda bagaimana?

Continue Reading
Posted in Uncategorized

KISAH FIZZ FAIRUZ SALAH PILIH TUNANG.. HEHE

Otw drive ke opis, Mommy dgr radio yang bagitau Fizz Fairuz dah putus tunang sebab tunangnya itu BINI ORANG. De…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

MENARIK! BABY 18 BULAN TERER SERVIS PINGPONG!

Terer kan? Baby boleh imitate apa sahaja dgn hanya melihat apa yang kita buat. Bila diberi peluang bermain, jadi lah…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

SHILA AMZAH RAP LA PLAK

Cinta Hati Senangnya dalam hati ku Lihat Kau disisi Dari kejauhan mata namun dekat dihati Kau memelukku indah Membisik nama…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

MENYUSUKAN SI MANJA SEMASA MENGANDUNG

MENYUSUKAN SI MANJA SEMASA MENGANDUNG Penyusuan semasa mengandung adalah selamat Oleh Dr Gan Yoke Cheng, Pakar Pediatrik & Penasihat Penyusuan…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

THINGS YOU SHOULD GIVE UP FOR HAPPIER LIFE

This is indeed a brilliant article and needs to be read again and again … Here is a list of…

Continue Reading