Tanpa perancangan yg rapi..kereta kami bergerak laju menuju ke Lumut, Perak. Thanks for da surprise darling.. ;p Rancangan pada mulanya ingin bersiar2 sahaja, namun bertukar dek malam sudah menjelma.. Tempahan di hotel adalah permulaan sebelum kami berjalan2 sekitar Lumut. Kenyang sudah, penat sudah, bergerak ke hotel dgn beg yang mahaContinue Reading

Alhamdulillah..syukur sgt2 kerana akhirnya Majlis Perkahwinan ku sudah selesai..dan semuanya berjalan LANCAR.. fuhh.. sgt2 lega.. xde hujan..xde mslh kesihatan..semua berjalan seperti yg dirancang. ALHAMDULILLAH sbb ALLAH menentukan yg TERBAIK.. ;p Impianku:- 1. berjaya menjadi ISTERI yg SOLEHAH 2. berjaya dalam menjadi ANAK & MENANTU yg TAAT, BERBUDI BAHASA & MENYAYANGIContinue Reading

UNDANGAN MAJLIS PERKAHWINAN 5&6 DISEMBER 2009 @ 835, Jalan BPJ 2/20, Bandar Puteri Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah (si Dara)“5 DIS 09”@ No. 2, Jalan Bendang Dalam, 08400 Merbok, Kedah (si Arjuna)“6 DIS 09” “RALAT: salam kengkawan, untuk lokasi pengantin Lelaki, TOL yang dinyatakan sepatutnya susur keluar Sungai Petani UtaraContinue Reading

hahahaha..yeay!! owh..mak abah.. adik dah nak kawen! kawen dgn siapa? dgn encik haris.. ;p yup.. dh nak kawen dah aku nih. bape minggu je lagi! jap.. MINGGU?????? bia btul? wah..gile cuak! aku bakal jadi ISTERI, MENANTU & IPAR.. wahhhhhh.. so, kat sini, aku hanya mampu berdoa semoga semuanya berjalan lancar..Continue Reading

Alhamdulillah..sekarang aku dah ada tempat keja baru. Legal firm jugak la.. Syukur.. Tanpa disangka2, it’s a big firm jugak la.. Start Keje tempat baru 19 oct 2009;p So, buat masa sekarang, aku mmg bz yang amat2. Kehendak kerja dan juga keperluan menyelesaikan persiapan Majlis Perkahwinan aku.. Adoi..almost every week nihContinue Reading

yup.. dalam kepeningan dgn kesibukan menyediakan segala persiapan utk majlis besar yg bakal menjelma x lama lg, aku bgaikan hilang arah punca dan tujuan..hmm.. hmm… pening2…Continue Reading

yezza.. aku sekarang dh pn jd tunang orang.. hmm..cm x caya pn ada.huu.. kejap sgt masa berlalu..hee.. untuk kenangan aku, aku bersengkang mata utk wat movie maker sampai 4 pagi..huu..semangat tul.. dikesempatan ini, aku nk ucapkan terima kasih yang teramat2 terutamanya kepada mak & abah kerana benarkan ‘adik’ bertunang &Continue Reading