13/06/2024 9:02 PM
Assalamualaikum.

Setelah Hari Orientasi selama 3 hari yang lalu (tolak 1 hari sebab cuti demam), kakak hari ni (05.01.2015) dengan rasminya ke sekolah sebagai student 5KG1 di Tadika Little Caliph ini.





Kakak. Nanti kalau kakak tengok gambar2 nih, kakak kena tau yang Mommy SEJUKKKKK hati sangat2! Kakak comel sanaaat di mata & hati Mommy. #pujianaksendiri

Tengok tudung kakak kat atas tu? Sebenarnya tudung dia tu Mommy alter. Mommy buang awningnya. Tudung asal dia agak pelik & x kemas langsung bila pakai. Ni yang asalnya. Mommy saje muncungkan so that nak bagi nampak terbentuk sket. Kalau x, awning tu dah macam ombak laut dah punya alunan. huuu

Tarik ke belakang pun tetap x kemas jugak. So solutionnya, memang Mommy tetas je terus bhgn kuning awning tu. Senang. Then, jahit semula tanpa letak apa2. Pastu pakai inner. Lagi kemas & comel untuk budak. Lagi selesa rasanya bila buat style syria (cm kat atas) nun.

Jadi anak yang solehah ya sayang. Love u!
Okbai.

2 thoughts on “HARI PERTAMA TADIKA LITTLE CALIPH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!