Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

SEWA POCKET WIFI

SEWA POCKET WIFI KETIKA TRAVEL | Wifi ketika travel sangatlah penting untuk orang yang sangat aktif dengan media sosial. Maksudnya, untuk orang seperti Mommy, adalah wajib ada selalu. Jadi kalau ke luar negara, bukan semua negara sediakan Free Wifi di setiap tempat.

Mommy travel ke Korea, memang tak susah di sana bab FREE WIFI. Tapi, untuk Mommy update setiap masa dan ketika, agak susah sebab Mommy sentiasa bergerak. Dan tak semua tempat pula sediakan free wifi macam Mommy cakap tadi. Aisey.. Paham ke tidak ni? Jadi, masa kat Korea tu, Mommy dapat update semua gambar di media sosial dan blog, once Mommy sampai di hotel pada waktu malam. Siap kena lepak kat lobi lagi. Sebab tak semua bilik ada ‘kekuatan signal’ tu. Sobs..

Susah tak rasanya? Huhu. Susah untuk Mommy yang pentingkan moment untuk post ke dalam Instagram contohnya.

SOLUTION : SEWA POCKET WIFI

Jadi, ketika Mommy travel ke New Zealand pula, team Mommy ada sewa Pocket Wifi ni.

SEWA POCKET WIFI

Apa itu Pocket Wifi?

Pocket Wifi dalam bahasa mudahnya ialah wifi di dalam poket anda. Haha. Ye la.. Korang boleh bawa wifi tu ke mana-mana jua korang pergi, selagi dalam coveragenya. Ok lah kan. Kalau kat tempat penginapan dah ada free wifi, korang tak perlu on pocket wifi ni. Leh jimat sikit. Hehe.. Dah la simkad di NZ tu mahal giler. Maka, baik korang bersedia dengan Pocket Wifi. Jadi, boleh lah korang sentiasa ada data untuk update whatsapp, instagram, facebook, blog dan sebagainya ketika travel. Kata traveller kan? Takkan laaaa nak simpan je gambar tu dalam kamera dan handphone. Heeee.

Ok.. Paling penting, kalau korang nak sewa pocket wifi ni, ada kat Malaysia je. Tak perlu risau dengan harga, atau tempat kat mana korang nak cari kat luar negara tu..

KAT MANA NAK SEWA POCKET WIFI?

Ok.. korang boleh SEWA POCKET WIFI KETIKA TRAVEL di sini mulai hari ini. Ewah.

Visondata pocket WiFi

Kalau korang travel, jangan lupa tau. Ingat Travel, Ingat Pocket Wifi. Majulah kita dalam update gambar kat IG setiap hari. Eh..

Boleh baca entri : SEWA POCKET WIFI SEBELUM TRAVEL

error: Content is protected !!