HARI RAYA HAJI 2015 YANG SYAHDU

LIFESTYLE

Salam Buat pertama kali sejak bernikah, inilah kali pertama raya tak disambut bersama. Daddy berada di Mekah dan mudah2an urusan kerja dan Hajinya berjalan lancar.. amin. Mommy awal2 pagi sudah bersiap nak ke rumah kakak Mommy di Semenyih. Mujurlah ada juga tempat nak dikunjung. Dah la Mommy kena cuti dari hari Rabu. Tadika tutup. Nak …

Continue Reading

RAYA 2015 YANG HAVOC. CERITA OOTD JUGAK!!

LIFESTYLE

Salam. Raya yang Mommy rasa super pantas sangat cuti kali ni. Bosan betul sebab tak dapat cuti lama. Balik hari Khamis (16072015) sampai Ahad (19072015) sahaja. Ermmm.. Just nak letak pic nih dalam blog. Takde stori sangat. Melainkan Ariq yang sangat ‘baik’. Asik nak menempek je. Tapi bila kat rumah MIL, ok la pulak. Barulah …

Continue Reading