Naracards Korea-Seoul Set

Tag: ZALORA

TIPS PAKAIAN MUSIM SEJUK & ONLINE SHOPPING WITH PAYLESSER

Tak sabarnya alahai. Lagi 2 bulan, Mommy akan ke tempat sejuk. Woahhhhh. Best tak?

FESYEN DAN LELAKI? TIPS FESYEN LELAKI YANG PERLU ANDA TAHU!

Bila sebut mengenai fesyen, Mommy rasa ia lebih merujuk kepada wanita. Wanita dan fesyen

SMS ZALORA SENANGKAN KITA

Salam Mommy mungkin tak perasan sebelum ni la kot. Mungkin juga kali ni Mommy

DAH DAPAT MAJESTIC LOVE NAELOFAR FOR ZALORA. GIGIH LILIT LA LEPAS NI!!

MAJESTIC LOVE NAELOFAR FOR ZALORA | Salam. Ingat tak hari tu Mommy ada cerita

REZEKI MAJESTIC LOVE NAELOFAR PAGI INI

Assalamualaikum REZEKI MAJESTIC LOVE NAELOFAR PAGI INI | Rezeki di pagi2 hari. Dari sahabat

DAY 14 : DRESS & SKIRT BELI KAT MANA?

Assalamualaikum X memasal jadi stress buat challenge nih, kahkah. Nak kurangkan jadi 15 hari

DATING TIME : LAYAN FAST & FURIOUS 7

Assalamualaikum Mommy nak promot tudung nih. Bes tau. Mommy dah jarang bershawl lain dah

KONGSI KEGEMBIRAAN BERSAMA ZALORA

Assalamualaikum. Mommy dapat free cash voucher from Zalora RM100. So, apa lagi, shopping laaaaaa..So

CASIO WATCH : SHOPPING TIME WITH ZALORA!

Salam Kalau dah nama kaki shopping tu, for sure Zalora ada dalam senarai korang

error: Content is protected !!