Naracards Korea-Seoul Set

Tag: ZALORA

TIPS PAKAIAN MUSIM SEJUK & ONLINE SHOPPING WITH PAYLESSER

Tak sabarnya alahai. Lagi 2 bulan, Mommy akan ke tempat sejuk. Woahhhhh. Best tak? Best tak? Ok untuk Mommy yang belum pernah jejak mana-mana negara yang ada 4 musim ni,

FESYEN DAN LELAKI? TIPS FESYEN LELAKI YANG PERLU ANDA TAHU!

Bila sebut mengenai fesyen, Mommy rasa ia lebih merujuk kepada wanita. Wanita dan fesyen memang terlalu sinonim. Tapi, zaman sekarang, lelaki pun turut menitikberatkan fesyen. Apa lagi antara alasan lelaki

SMS ZALORA SENANGKAN KITA

Salam Mommy mungkin tak perasan sebelum ni la kot. Mungkin juga kali ni Mommy ternanti-nantikan parcel ni kot. So Mommy received SMS ini dari Zalora pagi tadi. So, boleh la

DAH DAPAT MAJESTIC LOVE NAELOFAR FOR ZALORA. GIGIH LILIT LA LEPAS NI!!

MAJESTIC LOVE NAELOFAR FOR ZALORA | Salam. Ingat tak hari tu Mommy ada cerita pasal kebaikan seorang sahabat Mommy kasi free voucher Zalora kat Mommy? Ala.. yang kat sini. Semalam

REZEKI MAJESTIC LOVE NAELOFAR PAGI INI

Assalamualaikum REZEKI MAJESTIC LOVE NAELOFAR PAGI INI | Rezeki di pagi2 hari. Dari sahabat blogger Qaseh Su yang sudi beri voucher Free kat Mommy. Terima kasih bebanyakkkk yer kak! Alhamdulillah.

DAY 14 : DRESS & SKIRT BELI KAT MANA?

Assalamualaikum X memasal jadi stress buat challenge nih, kahkah. Nak kurangkan jadi 15 hari boleh x? Haha. Ok.. untuk hari ni, nak share dress2 & skirt yang Mommy pakai. Selalunya

DATING TIME : LAYAN FAST & FURIOUS 7

Assalamualaikum Mommy nak promot tudung nih. Bes tau. Mommy dah jarang bershawl lain dah sebab dah ada yg instant nih. Senang. So, apa lagi? Pegi terjah Lil HDAE Closet. Dapatkan

KONGSI KEGEMBIRAAN BERSAMA ZALORA

Assalamualaikum. Mommy dapat free cash voucher from Zalora RM100. So, apa lagi, shopping laaaaaa..So ini among items yang Mommy beli. Oh, Mommy ada RM45 credit dalam Zalora hasil refund dress

CASIO WATCH : SHOPPING TIME WITH ZALORA!

Salam Kalau dah nama kaki shopping tu, for sure Zalora ada dalam senarai korang kan? Well, Mommy pernah je shopping kat Zalora. Kasut dan tshirt. Servis dorang pun ok so

error: Content is protected !!