TRAVELOKA MAKE 11.11 FLY! (1)

ADA APA DENGAN MAKE 11.11 FLY!?

Published on :

Biasanya, kalau korang nak bercuti, korang lebih suka tempah hotel dan flight secara talian tak? Mommy macam tu. Memang jarang sangat la nak terjah ke hotel terus. Untuk cuti sekolah tak lama lagi, Mommy dah rancang nak bercuti dengan keluarga. Lagipun banyak tempat menarik sempena cuti sekolah untuk diteroka. Korang dah start merancang ke? Untuk […]

5 TEMPAT MENARIK SEMPENA CUTI SEKOLAH DAN PROMOSI PERCUTIAN AKHIR TAHUN TRAVELOKA

Published on :

Cuti sekolah dah dekat. Ibu bapa dah rancang ke nak bawa anak bercuti? Yang cikgu-cikgu best la sebab cuti sama dengan anak-anak. Yang bekerja selain cikgu ni, nak kena plan lebih sikit bab tarikh kan? Itu pengalaman Mommy setiap tahun la walaupun anak belum sekolah, Mommy tetap bawa anak-anak bercuti semasa cuti sekolah. 5 TEMPAT […]

CHERATING HOTEL DAN 5 AKTIVITI MENARIK DI SEKITARNYA

Published on :

Cherating, best giler kot pergi sana! Korang dah pernah sampai ke belum? Ada 5 aktiviti menarik di Cherating yang boleh korang buat di sana, yang mana ramai tak tahu perkara ini. Jom Mommy kongsi.. LIMA AKTIVITI MENARIK DI CHERATING 1) Surfing Tahukah yang korang boleh Surfing di Cherating? Mesti ramai yang terkejut kan? Haaa jangan […]