SENARAI PELAKON TRAIN TO BUSAN

LIFESTYLE

Mommy sebenarnya tak minat segala jenis filem atau drama zombie tau. Serius. Selalunya cliche sangat cerita nya. Jalan seret, slow2 pastu muka buruk. Hahaha. Yang boleh gagah layan, Zombie Kampung Pisang. Itu pun sebab tahu kelakar.. Hee.. Sehinggalah Mommy tonton dan dengan rajinnya hari tu buat review filem Train to Busan. Korang wajib baca tau …

Continue Reading

BUSY FILES HDAE #OUTDOORACTIVITY

Uncategorized

Assalamualaikum. Sesi melatih anak2 untuk elak GADGET ketika di luar/kedai makan especially. Perkara ini WAJIB dilakukan setiap kali keluar. SETIAP KALI ok. Not easy. Serius! Untuk HD, no prob coz dia memang NATURALLY GILA SUKA activity cenggini. Alhamdulillah for that. Mak je xde masa selalunya. Tskk Tskk.. Kalau kat rumah, HD akan dengan sendirinya pegi …

Continue Reading

HAPPY BIRTHDAY MOMMY

Uncategorized

Assalamualaikum. 1 June 2014. Tu sebenarnya tarikh birthday Mommy. Daddy kasi hadiah yang ‘unsangkarable’ hihi.. Tq Daddy & kids. Gigih Daddy mengcollage pic & jadikan wrapping paper. I should frame this! Weols plan nak ke Aquaria KLCC memandangkan HD & AE mcm dah besar dah untuk faham apa itu fish. Weols beli awal2 lagi tiket …

Continue Reading

HARI PEKERJA..

Uncategorized

Salam.. Hari semalam. Nak duduk rumah, boring. Hari pekerja. So, Daddy ajak kua. Naik train. I memang suka la asalkan boleh keluar kan. Naik train lagi suka sebab free. hahaha. Penat sket la sebab bawak brg & anak. Tapi, most of the time suka pegang anak dari kena angkat barang. This time daddy cakap xmo …

Continue Reading