SLOW SLOW DEKO RUMAH IMPIAN

Deko rumah impian sebenarnya sangat mencabar. Dah la takde ilmu dekorasi sangat. Jadi Mommy banyak rujuk page Mommy sendiri iaitu page Shehanzstudiodotcom & Idea Susun Atur & Dekorasi untuk dapat idea sikit. Mommy masuk rumah baru ni 1 Februari 2017 lalu. Bajet memang tak banyak la bila masuk tu. Kena jimat sana-sini. Betullah cakap orang.. nak […]

MASUK RUMAH BARU.. KEHIDUPAN BARU..

Alhamdulillah.. 21 Januari 2017 (Sabtu) mencatat sejarah buat Mommy & family kerana berpeluang merasa perasaan seronok memiliki rumah sendiri. Rumah pertama kami. Alhamdulillah.. Syukur tak henti. Bila dah masuk tu, terus apply tips selepas dapat kunci rumah ni.. CABARAN Buat permulaan tu ada la juga cabarannya. Booking rumah pada 13 September 2014 lagi. Pastu ada […]

10 TIPS MASUK RUMAH BARU (SELEPAS DAPAT KUNCI)

Yeay. Tak sabar rasanya nak masuk #rumahidaman Mommy. Yes, untuk pengetahuan kawan2 semua, akhirnya Mommy ada rezeki untuk memiliki rumah sendiri tak lama lagi. Moga segala urusan dipermudahkan. Ini rupa rumah Mommy yang hampir siap. Jenis rumah ialah Service Apartment. Itu nanti-nantilah ye Mommy cerita. Mohon bersabar ok. Mommy pun teruja. Mommy ada terjumpa tips […]