RIADAH : 2 AKTIVITI HUJUNG MINGGU UNTUK ANAK PASTI TERUJA

LIFESTYLE PARENTING

Pernah tak terfikir untuk buat aktiviti hujung minggu yang pastinya anak-anak korang teruja dan tidak perlukan kos yang tinggi? Cuba 2 outdoor activities ini. Buat korang yang stay di KL, cepat cakap alhamdulillah. Hehe. Sebab semuanya dekat-dekat je kalau nak pergi mana-mana. Tapi, setiap kali hujung minggu, takkan nak pergi mall je? Kalau nak bersukan, …

Continue Reading

THE LUCKY HDAE POTLUCK DAY! (2ND BATCH)

Uncategorized

Assalamualaikum Alhamdulillah selesai sudah 2nd batch Potluck HDAE baru2 nih (on 04.04.2015) di Taman Tasik Cyberjaya. Yang 1st batch Potluck boleh baca SINI cite pasal outfit Mommy kat entri INI  Motif muka ketat, daddy??xde sape yang sampai lagi masa nih. So mommy amek kesempatan nak OH OH TEE DEE gitu.. ekekeke Anak teruna ni awal2 …

Continue Reading

THE LUCKY HDAE POTLUCK DAY!

Uncategorized

Assalamualaikum. Date : 03/02/2015 (sempena cuti Hari Thaipusam)Venue : Taman Tasik TitiwangsaParticipant : 6 families (my family, Marlina, Kak Iezan, Sari Malina, Ain Rahim & Fatin Nordin)Well.. patutnya ada lagi, tapi last minute cancel. Tskkk. Sedih x dapat jumpa. Baru hari ni nak cte. Kihkih Mommy organize THE LUCKY HDAE POTLUCK DAY sesama kengkawan telegram …

Continue Reading

OUTDOOR ACTIVITY : BOWLING & ROLLER-SKATING (LEARNING PROCESS & FAMILY BONDING)

LIFESTYLE

Assalamualaikum. Sempena cuti panjang sampai 3 hari minggu lepas sempena Thaipusam weols yang xde pa pe nak wt, weols jenjalan ke Summit, Subang Jaya uols. Rajin x? Hahaaa.. So, kat sana apa yg weols wat ialah kenalkan HDAE dengan aktiviti bowling. HD pernah je tengok Mommy Daddy main. Tapi, rasanya masa tu ade HD mcm …

Continue Reading