JUS I-QMAH RERAMA - MINUMAN TAMBAHAN UNTUK KESIHATAN - REVIEW (5)

BAHAYA KOLESTEROL TINGGI | RAWAT DENGAN JUS I-QMAH RERAMA

HEALTH

Selalu orang kaitkan kolesterol ni dengan orang yang berisi atau berbadan besar. Sebenarnya, kandungan kolesterol yang tinggi dalam darah bukanlah bergantung kepada saiz badan. Yang kurus macam Mommy ni pun sebenarnya ada risiko kalau tak betul-betul jaga. Kita mungkin berasa sihat dan tidak sedar akan masalah ini sehinggalah ujian saringan untuk kolesterol dilakukan. Bagi yang mempunyai …

Continue Reading

TIPS MENGATASI ANAK SUSAH MAKAN DENGAN MULTIVITAMIN SEVEN SEAS

HEALTH PARENTING

Anak susah makan?? Nak atasi masalah ini memang mencabar! Mommy lalui masalah ni sejak Hannah kecil lagi. Susah hati tau apabila anak SANGAT memilih makanan ini. Cukupkah vitamin dan nutrien dalam badan mereka? Masalah memilih makan berlarutan sampai sekarang. Selepas pelbagai usaha dilakukan, Mommy akhirnya dinasihati doktor untuk mencari multivitamin untuk Hannah. Mommy pilih Seven …

Continue Reading

MANJAKANI HYGIENE WASH : AKHIRNYA KU TEMUI PEMBERSIH KEINTIMAN WANITA YANG SESUAI UNTUK MASALAH KEPUTIHAN | REVIEW

BEAUTY HEALTH

ASID PUNCA SPENDER KOYAK!! Pergh. Pernah dengar tak? Atau pernah tengok? Bukan semut gigit ke? Hihi. Apa penyebabnya tu? Mommy terbaca ni kat Facebook. KEPUTIHAN Keputihan adalah tanda-tanda yang menunjukkan badan wanita tersebut mengandungi asid yang tinggi dan keputihan tu sendiri bersifat asidic. Sebab tu wanita yg mengalami keputihan seluar dalam selalu berlubang! Bayangkan, seluar …

Continue Reading

INTEEMOR BY EPHYRA : JAMU MODEN UNTUK KEINTIMAN WANITA

BEAUTY HEALTH

Sebut sahaja Ephyra, apa yang anda terbayang? Mommy terbayang dua selebriti di atas ini. Hihi. Ya benar. Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Duta dan pengguna setia Ephyra. Mommy teringin juga nak cuba produk Ephyra. Tertanya-tanya juga, hebat sangatkah produk Ephyra ini? Ramai benar pengguna setia. Kalau dah rezeki, tak ke mana. Mommy berpeluang cuba produk …

Continue Reading

CARA MOMMY MENJAGA MUKA

Uncategorized

Wah tajuk.. kemainnn.. mihmihmih Salam & selamat siang. Hari nih Mommy nak share cara Mommy jaga muka Mommy ni. Jangan la berharap wajah Mommy nh cm retiss sangat kan? Cuma, cukup Mommy katakan muka harus lembap, xde jerawat & x kering & x berminyak. *sila ambil perhatian bahawa gambar2 dibawah bukan milik Mommy, tetapi google …

Continue Reading

APA SEBENARNYA MINYAK KELAPA DARA?

Uncategorized

Minyak kelapa dara adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia di mana struktur asal dalamannya dapat dikekalkan seasli-aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa di mana haba dan kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah membawa kepada kemudaratan apabila manusia memakannya. Selama 40 tahun kempen dan kajian Negara Barat yang …

Continue Reading

KENAPA ANDA PERLU AMBIL VCO CATALYST SEKARANG

Uncategorized

Virgin Coconut Oil – in softgel capsules Our Virgin Coconut Oil is in softgel capsule form for easy consuming and storage. Extracted through biotechnology’s bacteria fermentation process, yielding up to 60% extraordinarily pure lauric acid .The increased content of lauric acid strengthens the body immune system. What is Virgin Coconut Oil? Virgin coconut oil is …

Continue Reading

VCO & EBM

Uncategorized

Mommy amalkan VCO sekarang. VCO tu apa? Ni haa (KLIK) Mommy so far makan VCO, Collagen Premium & Femme Vita nih.. Virgin Coconut Oil (VCO) – Minyak Kelapa Dara Collagen Premium Femme Vita Berkenaan EBM Mommy, Mommy slalu dapat antara 7-8oz je yang Mommy pernah cerita sebelum nih kan? Nih hasil semalam (28.03.2013) Manakala, hari …

Continue Reading