LIRIK POLAROID – SAKURA BAND

POLAROID – SAKURA BAND | Actually Mommy dengar lagu ni pun selepas beberapa minggu lepas. Masa KoolFM buat mash up song. Unik tapi mula2 tak faham apa yang dia sebut. Cari-cari lirik, rupanya part yang Mommy tak faham tu ialah “Jadikan polaroid”. Hahaha. Polaroid rupanya. Inilah pentingnya kena tahu lirik. Kang hentam je. Hahaha. Korang […]

LIRIK JOMBLO HAPPY – GAMMA1

Muzik catchy!! Gigih Mommy cari title lagu ni. Terima kasih buat sahabat Mommy, Zuri yang berjaya jumpa tajuk lagu ini. Jomblo Happy!! Kalau buat movie maker, berlatarbelakangkan lagu ini, mood bila dengar tu happy je. Hehe. Memandangkan lagu ini ialah lagu Indonesia, Mommy memang tak faham even dari tajuk lagi. Jomblo. Apa itu Jomblo?? Jomblo […]

LIRIK CAKE BY THE OCEAN – DNCE

LIRIK CAKE BY THE OCEAN – DNCE Oh no See you walking ’round like it’s a funeral Not so serious, girl; why those feet cold? We just getting started; don’t you tip toe, tip toe Ah! Waste time with a masterpiece, don’t waste time with a masterpiece (huh!) You should be rolling with me, you […]