sewa pocket wifi travel
Naracards Korea-Seoul Set

Tag: SHAWL

INSTASHOP PELBAGAI PRODUK YANG WAJIB ANDA FOLLOW

INSTASHOP YANG WAJIB ANDA FOLLOW | Mommy nak tengok kehebatan kawan-kawan Mommy dalam perniagaan. Ternyata, memang ramai yang buat perniagaan

REMBAT TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Salam. Sedang Mommy blogwalking, Mommy terberkenan sejenis tudung yang bernama Tudung Dhaifah di blog NeenaAnuar ni. Lantas, tanpa buang masa,

REVIEW : ZARAA SHAWL DARI LA ZARA

Salam. Mommy nak kenalkan 1 produk yang boleh dikatakan item wajib dibeli selalu. Amboi-amboi. Macam kaya je. Item yang dimaksudkan

DAH DAPAT MAJESTIC LOVE NAELOFAR FOR ZALORA. GIGIH LILIT LA LEPAS NI!!

MAJESTIC LOVE NAELOFAR FOR ZALORA | Salam. Ingat tak hari tu Mommy ada cerita pasal kebaikan seorang sahabat Mommy kasi

NAELOFAR HIJAB : LADY LOVE & RESTOCK BABES & BASIC

Assalamualaikum NAK BAGITAU SIKIT.. LADY LOVE Let Lady Love do the talking.Take a cue from cupid and celebrate love with

NAELOFAR HIJAB : CHIC & BASIC

Assalamualaikum. Sesi nak habiskan stok nih. Cepat uols.Macam pisang panas ok. CHIC AND BASIC Tranquility and elegance run deeply through

JANGAN SERANG MOMMY DI LIL HDAE CLOSET!

Assalamualaikum. Jangan serang Mommy tau! PLEASE!!! Sebab Mommy baru je release new stock Naelofar Hijab kt page Lil HDAE Closet!

NAELOFAR HIJAB ADA 4 JENIS SEMUANYA!

Assalamualaikum 4 jenis yang Mommy ada la. Hiii. Rasanya ada lagi jenis2 lain tapi Mommy x minat nak jual. Ok.

NAELOFAR SHAWL

Assalamualaikum. Ada yang berminat nak beli????? Harga RM50 exc postage. Leh PM Mommy ye kat SINI Regards, Mommy Hannah Damia

MY LATEST SHAWL COLLECTIONS

5 helai. Penyakit buat koleksi dah datang semula selepas penyakit kumpul shawl dan skirt dari pelbagai tempat. Sekarang totally jatuh

error: Content is protected !!