Tag: SHAWL

INSTASHOP PELBAGAI PRODUK YANG WAJIB ANDA FOLLOW

INSTASHOP YANG WAJIB ANDA FOLLOW | Mommy nak tengok kehebatan kawan-kawan Mommy dalam perniagaan.

REMBAT TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Salam. Sedang Mommy blogwalking, Mommy terberkenan sejenis tudung yang bernama Tudung Dhaifah di blog

REVIEW : ZARAA SHAWL DARI LA ZARA

Salam. Mommy nak kenalkan 1 produk yang boleh dikatakan item wajib dibeli selalu. Amboi-amboi.

DAH DAPAT MAJESTIC LOVE NAELOFAR FOR ZALORA. GIGIH LILIT LA LEPAS NI!!

MAJESTIC LOVE NAELOFAR FOR ZALORA | Salam. Ingat tak hari tu Mommy ada cerita

NAELOFAR HIJAB : LADY LOVE & RESTOCK BABES & BASIC

Assalamualaikum NAK BAGITAU SIKIT.. LADY LOVE Let Lady Love do the talking.Take a cue

NAELOFAR HIJAB : CHIC & BASIC

Assalamualaikum. Sesi nak habiskan stok nih. Cepat uols.Macam pisang panas ok. CHIC AND BASIC

JANGAN SERANG MOMMY DI LIL HDAE CLOSET!

Assalamualaikum. Jangan serang Mommy tau! PLEASE!!! Sebab Mommy baru je release new stock Naelofar

NAELOFAR HIJAB ADA 4 JENIS SEMUANYA!

Assalamualaikum 4 jenis yang Mommy ada la. Hiii. Rasanya ada lagi jenis2 lain tapi

NAELOFAR SHAWL

Assalamualaikum. Ada yang berminat nak beli????? Harga RM50 exc postage. Leh PM Mommy ye

MY LATEST SHAWL COLLECTIONS

5 helai. Penyakit buat koleksi dah datang semula selepas penyakit kumpul shawl dan skirt

error: Content is protected !!