Tag: RUMAH IMPIAN

LIFESTYLE

2 BLOGGER KBBA9 TERJAH..

Haaa tudia.. terjah la sangat. MakcikPoyak dengan MakcikPerfume datang hantar pesanan. Esok Makcik Sabun pulak datang. Haha. MakcikPoyak.. Maaflah.. Mommy tak reti senyum macam makcik poyak tu.. Haha..

LIFESTYLE

SLOW SLOW DEKO RUMAH IMPIAN

Deko rumah impian sebenarnya sangat mencabar. Dah la takde ilmu dekorasi sangat. Jadi Mommy banyak rujuk page Mommy sendiri iaitu page Shehanzstudiodotcom & Idea Susun Atur

LIFESTYLE

MASUK RUMAH BARU.. KEHIDUPAN BARU..

Alhamdulillah.. 21 Januari 2017 (Sabtu) mencatat sejarah buat Mommy & family kerana berpeluang merasa perasaan seronok memiliki rumah sendiri. Rumah pertama kami. Alhamdulillah.. Syukur tak

LIFESTYLE

SALAM 2017.. TAHUN GEMBIRA?

2017 tahun gembira??? Inshaa Allah. Matlamat Mommy.. Dah mula menetap di rumah sendiri. #rumahimpian. Banyak travel seperti tahun 2016 dan harap lebih lagi. Fokus kepada

LIFESTYLE

BAYAR DEPOSIT AIR DAN ELEKTRIK #RUMAHIDAMAN

Progress payment (PP) dah bayar buat kali ke 6 bulan ini (Ogos). Fuh. Tiap2 bulan makin mahal. Penatnya rasa. Inilah yang perlu dibayar kalau beli

LIFESTYLE

10 TIPS MASUK RUMAH BARU (SELEPAS DAPAT KUNCI)

Yeay. Tak sabar rasanya nak masuk #rumahidaman Mommy. Yes, untuk pengetahuan kawan2 semua, akhirnya Mommy ada rezeki untuk memiliki rumah sendiri tak lama lagi. Moga

LIFESTYLE

TIPS PENTING BERPINDAH KE RUMAH BARU [INFOGRAFIK]

Salam Mommy kumpulkan dulu tips2 bergambar ini untuk kemudahan Mommy juga nanti. Berkenaan rumah baru, kena tengok perkara ini juga.. Tips last ni penting kalau

Uncategorized

SELESAI 1 HAL #RUMAH IDAMAN

Assalamualaikum. Akhirnya, pada 10.11.2014, Mommy dah selesai tandatangan Perjanjian Jual Beli & Dokumen Pinjaman dengan satu lawfirm ni. Ini rentetan kes yg Mommy cte kat

error: Content is protected !!