RIADAH : 2 AKTIVITI HUJUNG MINGGU UNTUK ANAK PASTI TERUJA

LIFESTYLE PARENTING

Pernah tak terfikir untuk buat aktiviti hujung minggu yang pastinya anak-anak korang teruja dan tidak perlukan kos yang tinggi? Cuba 2 outdoor activities ini. Buat korang yang stay di KL, cepat cakap alhamdulillah. Hehe. Sebab semuanya dekat-dekat je kalau nak pergi mana-mana. Tapi, setiap kali hujung minggu, takkan nak pergi mall je? Kalau nak bersukan, …

Continue Reading

TEMA FROZEN UNTUK BIRTHDAY HANNAH DAMIA YANG KE 6

LIFESTYLE PARENTING

30 September 2016 – Happy 6th Birthday, Hannah Damia!! Sebenarnya dari tahun lepas lagi Hannah Damia request tema Frozen. Tapi Mommy macam agak bosan sebab Frozen dah ramai sangat orang buat. Sebab tu lah tahun lepas Mommy buat tema Hello Kitty. Fikir balik.. ini bukan birthday Mommy. Tema Frozen Mommy turutkan juga permintaan Hannah kali …

Continue Reading

DAY 2 WITH ROLLER SKATE @ PUTRAJAYA

Uncategorized

Assalamualaikum. X puas k main 1 hari je kat TTTitiwangsa. So weols ke Putrajaya lak utk ajar HD main roller skate. Huuhuu Asal angkat je dari stereng nih, beliau akan nangis marah. dah la suka jerit kuat. Grrrr So, kena alihkan perhatian ke tingkap & bgtau ada bird ke, monkey watsoever T_T Pagi tu dalam …

Continue Reading

OUTDOOR ACTIVITY : BOWLING & ROLLER-SKATING (LEARNING PROCESS & FAMILY BONDING)

LIFESTYLE

Assalamualaikum. Sempena cuti panjang sampai 3 hari minggu lepas sempena Thaipusam weols yang xde pa pe nak wt, weols jenjalan ke Summit, Subang Jaya uols. Rajin x? Hahaaa.. So, kat sana apa yg weols wat ialah kenalkan HDAE dengan aktiviti bowling. HD pernah je tengok Mommy Daddy main. Tapi, rasanya masa tu ade HD mcm …

Continue Reading