Naracards Korea-Seoul Set

Tag: RAMADHAN

RAMADHAN : 12TH DAY PUASA

Assalamualaikum Hari ini.. Apa yang perlu buat? Cipta GOAL terlebih dahulu. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :–

RAMADHAN : 10TH & 11TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Ramadan hujung minggu. Apa kami buat? Hari sabtu, lepak rumah. Petang beli je kat bazar. Hari ahad, dari lepas

RAMADHAN : 9TH DAY PUASA

Assalamualaikum Elok sangat kata2 semangat untuk hari nihHari ni memang bz gila. Kena kejar dateline. Penatnyaaaaaaaaaa Hari2 memang lepas berbuka

RAMADHAN : 7TH & 8TH DAY PUASA

Assalamualaikum Hari ni dah hari ke 8 dah pun kan?? Semalam Mommy AL. Bawak AE ke hosp untuk regular check

RAMADHAN : 6TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Hari ni dah hari ke 6 dah. Alhamdulillah. So, semalam DAY 5 kan Mommy ada cakap Daddy nak masak

RAMADHAN : 5TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Laki dah dapat gaji today. Lega sket. Tengok2 dapat mesej dari chefdaddy.. “petang ni i masak spesel” T___T goodbye

RAMADHAN : 3RD & 4TH DAY PUASA

Assalamualaikum. 20 & 21 June 2015 (sabtu & ahad) merupakan hari berpuasa yang ke 3 & 4. Masa 2nd day

RAMADHAN : 2ND DAY PUASA

Assalamualaikum. Semalam DAY 1 punya buka puasa memang menyedihkan betul. Balik dari opis, tunggu Daddy balik pastu terus ke Aeon

RAMADHAN : 1ST DAY PUASA

Assalamualaikum. Hari ni, 18/06/2015 hari pertama umat Islam berpuasa. Bersahur dengan sambal ayam sahaja pagi tadi. Cukup kenyang siap bertambah2.

SAMBUT BIRTHDAY & BULAN PUASA

Assalamualaikum Hari tu company bagi hadiah PC (baca sini). Ekekeke. Hari ni sambut birthday makan kek plak. Cewahh. Mommy cte

error: Content is protected !!