Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

Tag: RAMADHAN

RESIPI MUDAH BULAN PUASA MENU BERBUKA PUASA 15

RESIPI MUDAH BULAN PUASA | MENU BERBUKA PUASA

Resipi Mudah Bulan Puasa | Mommy nak cuba masak time bulan puasa ni. Jadi, Mommy pun memulakan gerakan mencari resipi.

RAMADHAN : 22ND & 23RD DAY PUASA

Salam.. Terlupa pulak untuk update semalam. Hari ni dah masuk hari ke 23 puasa dah kan?? Maka.. Apa pula yang

RAMADHAN : 21ST DAY PUASA

Salam Lagi 9 hari kan? T__T So, what shall we do today? Becoming Better Muslimah Kalau xle puasa tu, cuba

RAMADHAN : 20TH DAY PUASA

Assalamualaikum Perghh.. dah 20 hari uolsssssss. Cepatnyaaaaa dah nak habis bulan puasa. Sayunya rasa nak balik kampung. Ermm. Becoming Better

RAMADHAN : 19TH DAY PUASA

Assalamualaikum Jap je.. hari ni dah masuk puasa hari ke 19. 3 hari dah Mommy xdpt puasa. Hukhuk. X puasa

RAMADHAN : 16TH, 17TH & 18TH DAY PUASA : BECOMING BETTER MUSLIMAH

Assalamualaikum Becoming better Muslimah.   Am i? Am i? In shaa Allah Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important

RAMADHAN : 16TH DAY PUASA : IFTAR DI KLGCC

Assalamualaikum. Our big boss invite ke buffet dinner / iftar Date : 3rd July 2015 , Friday Time : 6.30

RAMADHAN : 15TH DAY PUASA

Assalamualaikum Dah masuk hari ke 15 puasa kan? Cepatnyaaaaaa.. Happy Active Positive Yeah!! Becoming better Muslimah Regards, Mommy Hannah Damia

RAMADHAN : 14TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Selamat menjalankan ibadah puasa untuk hari ke 14. Cepat je kan?? Uols rasa camne? Badan makin ringan x? Hii.

RAMADHAN : 13TH DAY PUASA : CERITA SOLO

Assalamualaikum. Solo katanya semalam. Sebab berbuka puasa tanpa Daddy. Daddy ada food testing for his company semalam. Kat hotel mana

RAMADHAN : 12TH DAY PUASA

Assalamualaikum Hari ini.. Apa yang perlu buat? Cipta GOAL terlebih dahulu. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :–

RAMADHAN : 10TH & 11TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Ramadan hujung minggu. Apa kami buat? Hari sabtu, lepak rumah. Petang beli je kat bazar. Hari ahad, dari lepas

RAMADHAN : 9TH DAY PUASA

Assalamualaikum Elok sangat kata2 semangat untuk hari nihHari ni memang bz gila. Kena kejar dateline. Penatnyaaaaaaaaaa Hari2 memang lepas berbuka

RAMADHAN : 7TH & 8TH DAY PUASA

Assalamualaikum Hari ni dah hari ke 8 dah pun kan?? Semalam Mommy AL. Bawak AE ke hosp untuk regular check

RAMADHAN : 6TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Hari ni dah hari ke 6 dah. Alhamdulillah. So, semalam DAY 5 kan Mommy ada cakap Daddy nak masak

RAMADHAN : 5TH DAY PUASA

Assalamualaikum. Laki dah dapat gaji today. Lega sket. Tengok2 dapat mesej dari chefdaddy.. “petang ni i masak spesel” T___T goodbye

RAMADHAN : 3RD & 4TH DAY PUASA

Assalamualaikum. 20 & 21 June 2015 (sabtu & ahad) merupakan hari berpuasa yang ke 3 & 4. Masa 2nd day

RAMADHAN : 2ND DAY PUASA

Assalamualaikum. Semalam DAY 1 punya buka puasa memang menyedihkan betul. Balik dari opis, tunggu Daddy balik pastu terus ke Aeon

RAMADHAN : 1ST DAY PUASA

Assalamualaikum. Hari ni, 18/06/2015 hari pertama umat Islam berpuasa. Bersahur dengan sambal ayam sahaja pagi tadi. Cukup kenyang siap bertambah2.

error: Content is protected !!