3 TIPS FLAWLESS DENGAN ROSE TYARA GLOW FOUNDATION

rose tyara glow foundation 1

ROSE TYARA GLOW FOUNDATION REVIEW | Banyakkkkkkkkkkkk sangat foundation sekarang ni tau. Sampai Mommy pun dah terjuling mata, tergeliat jari skrol-skrol kat timeline facebook tu. Tak cukup dengan itu, Mommy jenguk sekali segala website dan instagram semata2 nak cari foundation sesuai untuk Mommy. Yang Mommy teruja sangat, bila semua orang yang bergaya dengan foundation tu, […]

PHOTOGRAPHER WANITA MELAYU, LALA HUSNA YANG KIAN MENCIPTA NAMA

‪#photobylalahusna Cari je hashtag tu, sama ada di Instagram atau di Facebook. Anda akan lihat hasil bidikan lensa dari gadis muda ini yang kian mencipta nama di arena fotografi. Lala Husna, photographer wanita melayu merupakan salah seorang jurugambar yang bertanggungjawab untuk mengambil gambar bloggers KBBA9 ketika sesi Photoshoot Raya KBBA9 baru-baru ini. Sedikit pengenalan dari […]

PHOTOSHOOT KBBA9 | IMPIAN MENJADI MODEL TERCAPAI

Model sangat. Masakan tidak.. masing-masing bergaya habis, wanita pula masing-masing mempunyai MakeUp Artist (MUA) sendiri, pakaian ditaja. Wah.. Untung kan?? Kesibukan masa persiapan, persis Final Akhir Next Top Model gitu. Best giler kot!! Walaupun dah 2 hari berlalu, masih belum ‘move on’ demam menjadi model sehari ni. Hehe.. Sebenarnya photoshoot KBBA9 ini bertemakan Hari Raya. […]