Naracards Korea-Seoul Set

Tag: ONLINE BUSINESS

INSTASHOP PELBAGAI PRODUK YANG WAJIB ANDA FOLLOW

INSTASHOP YANG WAJIB ANDA FOLLOW | Mommy nak tengok kehebatan kawan-kawan Mommy dalam perniagaan. Ternyata, memang ramai yang buat perniagaan

REVIEW : ZARAA SHAWL DARI LA ZARA

Salam. Mommy nak kenalkan 1 produk yang boleh dikatakan item wajib dibeli selalu. Amboi-amboi. Macam kaya je. Item yang dimaksudkan

NAK AKTIF BUSINESS SEMULA DI LIL HDAE CLOSET

Salam Dah lamaaaaa sangat Mommy tak berbisnes. Tak cukup masa yang amat-amat. Tapi kalau nak berjaya, kena ‘ADA-ADA’ kan masa

SWAP REVIEW DI INSTAGRAM

Sesuatu yang perlu dalam business di Instagram bagi IG2 yang baru nak meningkat naik. Mommy ada survey2 cara2 nak promot

NAK DAFTAR NAMA SYARIKAT

Assalamualaikum Mommy ada list out banyak cadangan untuk didaftarkan. Tapi, senarai akhir adalah 2 nama ni je. SHEHANZSTUDIO RESOURCES atau

BUNTU LAHHHHHHHHHH

Assalamualaikum. Hari2 check blog.. ada komen x? Hahaha. Teruk sanaaat la Mommy nih. Kadang2 tu dari komen & persoalan orang,

PENGURUSAN MASA aka TIME MANAGEMENT

Assalamualaikum. Bukan seorang yang tanya. Ramai. Hahaha. How do u manage ur time? WORKING CHILDREN FAMILY COOKING FACEBOOKING BLOGGING BUSINESS

PERASMIAN SS SCARF

Assalamualaikum. Wah. tajuk macam ada majlis perasmian ikat reben sambil gunting reben tu je kan? Perasmian katanya. Haha. Doakanlah mana

AND THEY LAUNCHED MINI KIOSK

Assalamualaikum Bes bila tengok orang berbisnes. Mommy pun memang teruja sket dengan bisnes2 nih. Kalau ingat balik, dari zaman belajar

OUR OWN COLLECTION – SS SCARF. STAY TUNED!

Assalamualaikum. STAY TUNED!! Support us Click HERE Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

error: Content is protected !!