3 TIPS FLAWLESS DENGAN ROSE TYARA GLOW FOUNDATION

rose tyara glow foundation 1

ROSE TYARA GLOW FOUNDATION REVIEW | Banyakkkkkkkkkkkk sangat foundation sekarang ni tau. Sampai Mommy pun dah terjuling mata, tergeliat jari skrol-skrol kat timeline facebook tu. Tak cukup dengan itu, Mommy jenguk sekali segala website dan instagram semata2 nak cari foundation sesuai untuk Mommy. Yang Mommy teruja sangat, bila semua orang yang bergaya dengan foundation tu, […]

PHOTOSHOOT KBBA9 | IMPIAN MENJADI MODEL TERCAPAI

Model sangat. Masakan tidak.. masing-masing bergaya habis, wanita pula masing-masing mempunyai MakeUp Artist (MUA) sendiri, pakaian ditaja. Wah.. Untung kan?? Kesibukan masa persiapan, persis Final Akhir Next Top Model gitu. Best giler kot!! Walaupun dah 2 hari berlalu, masih belum ‘move on’ demam menjadi model sehari ni. Hehe.. Sebenarnya photoshoot KBBA9 ini bertemakan Hari Raya. […]