Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Jeju Set

Tag: MOVIE

LIRIK I'LL BE YOUR MAN - BTOB

LIRIK I’LL BE YOUR MAN – BTOB

Sekarang kan tengah hit sangat KDrama Goblin. Pastu sebelum ni plak Mommy layan ex boyfriend Mommy berlakon The Legend of

LIRIK DIRGAHAYU – FAIZAL TAHIR & DATO CT (OST LARA AISHAH)

Wooo. Gabungan mantap bagi Mommy. Haish. Dua-dua Mommy minat. Mommy tahu lagu ni pun melalui rancangan Meletop baru-baru ini. Sekarang

GRAND IHTIFAL LITTLE CALIPH 2016 & GRADUATION LIL HANNAH DAMIA

Alhamdulillah.. Grand Ihtifal Little Caliph 2016 berjalan lancar semalam. Hannah pun happy sangat bila semuanya dah selesai. Hannah dah Graduate!

LIRIK SEJATI – FAIZAL TAHIR (OST JASMINE)

Drama Jasmine ni dah lama. Mommy je ke yang tak layan eh? Hehe. Sekarang tengah layan OST drama tu je.

LIRIK KU RELA DIBENCI – AIMAN TINO

Dengar lagu Ku Rela Dibenci ni banyak kali juga. Tetiba Daddy pasang kat rumah. Wow. Lagi advance. Dah siap download

EMOSI TERJEJAS!! | REVIEW FILEM TRAIN TO BUSAN

Filem yang tak terlintas pun di hati nak tonton. Salah satu sebab, memang takde masa nak gi tonton wayang segala

LIRIK POLAROID – SAKURA BAND

POLAROID – SAKURA BAND | Actually Mommy dengar lagu ni pun selepas beberapa minggu lepas. Masa KoolFM buat mash up

LIRIK SELAMANYA CINTA – SHILA AMZAH & ALIF SATAR

LIRIK SELAMANYA CINTA | Trending sekarang ini. Lagu Selamanya Cinta nyanyian Shila Amzah & Alif Satar. Official video belum ada.

KOTAK ATUK – DRAMA PENDEK RAYA KARANGKRAF

KOTAK ATUK | GADGET dan HATI ANAK. APA KAITAN? Jom tonton drama pendek raya bertajuk KOTAK ATUK dari KARANGKRAF. KOTAK

LIRIK JOMBLO HAPPY – GAMMA1

Muzik catchy!! Gigih Mommy cari title lagu ni. Terima kasih buat sahabat Mommy, Zuri yang berjaya jumpa tajuk lagu ini.

LIRIK AKAN KU JUMPA (OST SYURGAMU RAMADHAN) – AZFAR

Drama hebat tahun 2010 iaitu SYURGAMU RAMADHAN. Memang gempak sangat-sangat drama ini. Ingat lagi tak? Lakonan Elly Suriati, Eira Syazira,

LIRIK SUDAH KU TAHU – THE PROJECTOR BAND

LIRIK SUDAH KU TAHU | Actually Mommy dah lama suka lagu Sudah Ku Tahu ini. Asyik dengar tapi tak tahu

LIRIK HANG PI MANA – KHALIFAH

HANG PI MANA – KHALIFAH | Mommy ingat lagu ini tak best. Sedap weh!! Hahaha.. Syiok layan! Siap ulang-ulang. Jom

LIRIK CAKE BY THE OCEAN – DNCE

LIRIK CAKE BY THE OCEAN – DNCE Oh no See you walking ’round like it’s a funeral Not so serious,

5 BINTANG : BOBOIBOY THE MOVIE | WAJIB TONTON

5 BINTANG : BOBOIBOY THE MOVIE | WAJIB TONTON. Itu je Mommy boleh concludekan selepas menonton Boboiboy the Movie hari

LIRIK SUBHANALLAH – RAQIB MAJID AF9 FEAT WARIS

SUBHANALLAH – RAQIB MAJID AF9 FEAT WARIS | Sedap sangat lagu ni. Macam nasyid campur raggae. Hihi. Tahulah si Waris

LIRIK PENCURI CINTA – AIDA JEBAT

PENCURI CINTA – AIDA JEBAT | Catchy!! Itu yang Mommy dapat simpulkan bila pertama kali dengar lagu ini. Dah macam

LIRIK KALAH DALAM MENANG – MAWI FEAT SYAMSUL YUSOF (OST FILEM MUNAFIK)

KALAH DALAM MENANG – MAWI FEAT SYAMSUL YUSOF (OST FILEM MUNAFIK) | Ramai review yang filem ini sangat menarik dan

LIRIK BAGAI HIDUP SEMULA – AIZAT AMDAN

Salam, pagi ni masa Mommy dengar Johara, tetamu mereka pagi ini ialah Aizat Amdan. Beliau diminta menyanyikan single terbarunya “BAGAI

error: Content is protected !!