LIRIK I'LL BE YOUR MAN - BTOB
Posted in LIFESTYLE

LIRIK I’LL BE YOUR MAN – BTOB

Sekarang kan tengah hit sangat KDrama Goblin. Pastu sebelum ni plak Mommy layan ex boyfriend Mommy berlakon The Legend of…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK DIRGAHAYU – FAIZAL TAHIR & DATO CT (OST LARA AISHAH)

Wooo. Gabungan mantap bagi Mommy. Haish. Dua-dua Mommy minat. Mommy tahu lagu ni pun melalui rancangan Meletop baru-baru ini. Sekarang…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE PARENTING

GRAND IHTIFAL LITTLE CALIPH 2016 & GRADUATION LIL HANNAH DAMIA

Alhamdulillah.. Grand Ihtifal Little Caliph 2016 berjalan lancar semalam. Hannah pun happy sangat bila semuanya dah selesai. Hannah dah Graduate!…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK SEJATI – FAIZAL TAHIR (OST JASMINE)

Drama Jasmine ni dah lama. Mommy je ke yang tak layan eh? Hehe. Sekarang tengah layan OST drama tu je….

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK KU RELA DIBENCI – AIMAN TINO

Dengar lagu Ku Rela Dibenci ni banyak kali juga. Tetiba Daddy pasang kat rumah. Wow. Lagi advance. Dah siap download…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

EMOSI TERJEJAS!! | REVIEW FILEM TRAIN TO BUSAN

Filem yang tak terlintas pun di hati nak tonton. Salah satu sebab, memang takde masa nak gi tonton wayang segala…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK POLAROID – SAKURA BAND

POLAROID – SAKURA BAND | Actually Mommy dengar lagu ni pun selepas beberapa minggu lepas. Masa KoolFM buat mash up…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK SELAMANYA CINTA – SHILA AMZAH & ALIF SATAR

LIRIK SELAMANYA CINTA | Trending sekarang ini. Lagu Selamanya Cinta nyanyian Shila Amzah & Alif Satar. Official video belum ada….

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

KOTAK ATUK – DRAMA PENDEK RAYA KARANGKRAF

KOTAK ATUK | GADGET dan HATI ANAK. APA KAITAN? Jom tonton drama pendek raya bertajuk KOTAK ATUK dari KARANGKRAF. KOTAK…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK JOMBLO HAPPY – GAMMA1

Muzik catchy!! Gigih Mommy cari title lagu ni. Terima kasih buat sahabat Mommy, Zuri yang berjaya jumpa tajuk lagu ini….

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK AKAN KU JUMPA (OST SYURGAMU RAMADHAN) – AZFAR

Drama hebat tahun 2010 iaitu SYURGAMU RAMADHAN. Memang gempak sangat-sangat drama ini. Ingat lagi tak? Lakonan Elly Suriati, Eira Syazira,…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK SUDAH KU TAHU – THE PROJECTOR BAND

LIRIK SUDAH KU TAHU | Actually Mommy dah lama suka lagu Sudah Ku Tahu ini. Asyik dengar tapi tak tahu…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK HANG PI MANA – KHALIFAH

HANG PI MANA – KHALIFAH | Mommy ingat lagu ini tak best. Sedap weh!! Hahaha.. Syiok layan! Siap ulang-ulang. Jom…

Continue Reading
Posted in LIFESTYLE

LIRIK CAKE BY THE OCEAN – DNCE

LIRIK CAKE BY THE OCEAN – DNCE Oh no See you walking ’round like it’s a funeral Not so serious,…

Continue Reading