sewa pocket wifi travel
Naracards Korea-Seoul Set

Tag: MOVIE

LIRIK I'LL BE YOUR MAN - BTOB

LIRIK I’LL BE YOUR MAN – BTOB

Sekarang kan tengah hit sangat KDrama Goblin. Pastu sebelum ni plak Mommy layan ex boyfriend Mommy berlakon The Legend of

LIRIK DIRGAHAYU – FAIZAL TAHIR & DATO CT (OST LARA AISHAH)

Wooo. Gabungan mantap bagi Mommy. Haish. Dua-dua Mommy minat. Mommy tahu lagu ni pun melalui rancangan Meletop baru-baru ini. Sekarang

GRAND IHTIFAL LITTLE CALIPH 2016 & GRADUATION LIL HANNAH DAMIA

Alhamdulillah.. Grand Ihtifal Little Caliph 2016 berjalan lancar semalam. Hannah pun happy sangat bila semuanya dah selesai. Hannah dah Graduate!

LIRIK SEJATI – FAIZAL TAHIR (OST JASMINE)

Drama Jasmine ni dah lama. Mommy je ke yang tak layan eh? Hehe. Sekarang tengah layan OST drama tu je.

LIRIK KU RELA DIBENCI – AIMAN TINO

Dengar lagu Ku Rela Dibenci ni banyak kali juga. Tetiba Daddy pasang kat rumah. Wow. Lagi advance. Dah siap download

EMOSI TERJEJAS!! | REVIEW FILEM TRAIN TO BUSAN

Filem yang tak terlintas pun di hati nak tonton. Salah satu sebab, memang takde masa nak gi tonton wayang segala

LIRIK POLAROID – SAKURA BAND

POLAROID – SAKURA BAND | Actually Mommy dengar lagu ni pun selepas beberapa minggu lepas. Masa KoolFM buat mash up

LIRIK SELAMANYA CINTA – SHILA AMZAH & ALIF SATAR

LIRIK SELAMANYA CINTA | Trending sekarang ini. Lagu Selamanya Cinta nyanyian Shila Amzah & Alif Satar. Official video belum ada.

KOTAK ATUK – DRAMA PENDEK RAYA KARANGKRAF

KOTAK ATUK | GADGET dan HATI ANAK. APA KAITAN? Jom tonton drama pendek raya bertajuk KOTAK ATUK dari KARANGKRAF. KOTAK

LIRIK JOMBLO HAPPY – GAMMA1

Muzik catchy!! Gigih Mommy cari title lagu ni. Terima kasih buat sahabat Mommy, Zuri yang berjaya jumpa tajuk lagu ini.

error: Content is protected !!