SAMBUT HARI IBU ATAS BUKIT BROGA.. GITTEWWW..

Published on :

Nak ikut. Haha. Itu permulaan ayat yang Mommy cakap bila Daddy suarakan hasrat nak panjat Bukit Broga. Haishhhh.. dah la baru je share kat korang 7 tips hiking untuk wanita kan?? Sah-sah la Mommy sendiri nak praktik ni. Gitewww. Haha.. Akhirnya, pagi Ahad, 14/5/2017.. jam 4.30 pagi dah ready uols.. Siap mekap foundation bagai. Haaaa. Nasib baik […]

WHY I LOVE MY MOM?

Published on :

Terlalu banyak kata2 yang nak diungkapkan buat Mak. X perlu sempena Hari Ibu pun. Memang kita hari2 kena luahkan sayang kat mak kan? Luah x? Malu yer?? Hehehehe Berapa ramai setiap kali call, terasa nak cakap, Mak, saya sayang Mak? Kamu ada cakap? Segan ek??? Hehehehe.. Mommy pn segan gak. Tapi, kalau balik kampung, ganti […]