KENAPA KRIM SIANG DAN MALAM PENTING? DEEJA COSMETIC SET ADA JAWAPANNYA

Published on :

Umur kalau dah cecah 30an ni, makin lama makin tinggi maintenance kot? Collagen kat  muka pun dah makin kureng! Dan nak elak cepat ‘kertu’, mesti banyak yang perlu dibuat. Sobs. Susahnya! Krim siang dan krim malam termasuk dalam wishlist Mommy. Tapi, korang tahu tak yang krim siang & krim malam ni berbeza dan penting giler? […]

rose tyara glow foundation 1

3 TIPS FLAWLESS DENGAN ROSE TYARA GLOW FOUNDATION

Published on :

ROSE TYARA GLOW FOUNDATION REVIEW | Banyakkkkkkkkkkkk sangat foundation sekarang ni tau. Sampai Mommy pun dah terjuling mata, tergeliat jari skrol-skrol kat timeline facebook tu. Tak cukup dengan itu, Mommy jenguk sekali segala website dan instagram semata2 nak cari foundation sesuai untuk Mommy. Yang Mommy teruja sangat, bila semua orang yang bergaya dengan foundation tu, […]

KEKAL KELEMBAPAN WAJAH DENGAN BIO ESSENCE 24K BIO-GOLD

Published on :

Pernah dengar susuk emas? Haha. Sebut susuk pun dah gerun. Tak perlulah susuk bagai untuk cantikkan kulit kan. Ini Mommy nak kongsi pasal emas juga tapi bukan susuk emas. EMAS!! Mommy pernah cerita pasal wishlist Mommy iaitu nak dapatkan set Bio Essence 24K Bio-Gold ni? Memandangkan Mommy pun dah lama teringin dan Charme skincare Mommy […]