TUMPANG GEMBIRA. MEREKA MAKIN HEBAT

pertandingan blog seo mham

Makin hebat rakan-rakan KBBA umumnya dan rakan seguru SEO khasnya, apabila berjaya buat kali kedua dalam contest blog SEO. 2 kali juga Mommy menyertai tapi nasib tidak menyebelahi Mommy. Tiada rezeki. Tahniah buat Shiqeen Sattar & Saidila yang menang berturut-turut dalam contest blog SEO anjuran MHAM. 1. Shiqeen Sattar Kegigihan seorang wanita yang bernama SS […]

PHOTOSHOOT KBBA9 | IMPIAN MENJADI MODEL TERCAPAI

Model sangat. Masakan tidak.. masing-masing bergaya habis, wanita pula masing-masing mempunyai MakeUp Artist (MUA) sendiri, pakaian ditaja. Wah.. Untung kan?? Kesibukan masa persiapan, persis Final Akhir Next Top Model gitu. Best giler kot!! Walaupun dah 2 hari berlalu, masih belum ‘move on’ demam menjadi model sehari ni. Hehe.. Sebenarnya photoshoot KBBA9 ini bertemakan Hari Raya. […]

‘DEKAT JE’ | KEMBARA KBBA9 KE TAMAN NEGARA PAHANG – PART 1

‘DEKAT JE’ | KEMBARA KBBA9 KE TAMAN NEGARA PAHANG | 19 – 22 FEB 2016 | Alhamdulillah. Bermula kembara KBBA9 ke Taman Negara pada malam 19 Februari (Jumaat) yang lalu. Mommy mewahkan entri ini dengan gambar. Moga pembaca tertarik dengan semua aktiviti KBBA9 sepanjang kembara ini. Eh. Confirm tertarik punya! Aktiviti sesuai untuk pelajar, keluarga malah […]

SEGMEN IRRAYYAN | SEJARAH BLOG SHEHANZSTUDIO.COM

SEJARAH BLOG SHEHANZSTUDIO.COM | Ini wajah baru blog shehanzstudio.com. Kenapa wajah baru? Apa maksud wajah baru. Sebenarnya, Mommy dah bertapak dalam arena blog ni sejak 2009 lagi dengan menggunakan platform blogspot. Dan baru-baru ini, Mommy buat keputusan untuk tukar ke platform wordpress. Mommy ada cerita di SINI kenapa Mommy buat keputusan tersebut. Inilah sebabnya Mommy […]