TUMPANG GEMBIRA. MEREKA MAKIN HEBAT

pertandingan blog seo mham

Makin hebat rakan-rakan KBBA umumnya dan rakan seguru SEO khasnya, apabila berjaya buat kali kedua dalam contest blog SEO. 2 kali juga Mommy menyertai tapi nasib tidak menyebelahi Mommy. Tiada rezeki. Tahniah buat Shiqeen Sattar & Saidila yang menang berturut-turut dalam contest blog SEO anjuran MHAM. 1. Shiqeen Sattar Kegigihan seorang wanita yang bernama SS […]

HAPPY BIRTHDAY BEN ASHAARI, FOUNDER KBBA9

Tak terlambat rasanya untuk Mommy ucap Selamat Hari Jadi buat Ben Ashaari, founder Kelab Blogger Ben Ashaari yang jatuh pada 30 November 2016, 2 hari selepas birthday Ariq Emir. Mommy rasa bertuah apabila dijemput masuk menjadi ahli KBBA9 sejak Julai 2015. Dah setahun lebih dah. Banyak sangat pengalaman yang Mommy dapat. Ilmu blog pun banyak […]

PROMO SYOK GILER BANGI WONDERLAND!

BANGI WONDERLAND ADA PROMO SYOK GILER | Dah rancang nak ke mana cuti sekolah ni? Hari tu Mommy ada kongsi 5 tempat menarik untuk ibu bapa bawa anak-anak bercuti sepanjang cuti sekolah ni. Dan kali ni Mommy nak ajak ibu bapa bawa anak-anak ke satu tempat yang memang menarik. Dekat je. Bangi Wonderland!! Tadaaaaaa. Terletak […]

PHOTOSHOOT KBBA9 | IMPIAN MENJADI MODEL TERCAPAI

Model sangat. Masakan tidak.. masing-masing bergaya habis, wanita pula masing-masing mempunyai MakeUp Artist (MUA) sendiri, pakaian ditaja. Wah.. Untung kan?? Kesibukan masa persiapan, persis Final Akhir Next Top Model gitu. Best giler kot!! Walaupun dah 2 hari berlalu, masih belum ‘move on’ demam menjadi model sehari ni. Hehe.. Sebenarnya photoshoot KBBA9 ini bertemakan Hari Raya. […]

SEGMEN IRRAYYAN | SEJARAH BLOG SHEHANZSTUDIO.COM

SEJARAH BLOG SHEHANZSTUDIO.COM | Ini wajah baru blog shehanzstudio.com. Kenapa wajah baru? Apa maksud wajah baru. Sebenarnya, Mommy dah bertapak dalam arena blog ni sejak 2009 lagi dengan menggunakan platform blogspot. Dan baru-baru ini, Mommy buat keputusan untuk tukar ke platform wordpress. Mommy ada cerita di SINI kenapa Mommy buat keputusan tersebut. Inilah sebabnya Mommy […]